Landningssida_banner_1920x700_Summershop.jpg

Herobanner-sommar-logo_FI.gif

 • Kesäkauppamme on auki! Täältä löydät kaiken tarvittavan kesänviettoon. Tutustu valikoimamme suojaaviin UV-vaatteisiin ja kevyisiin ja ilmaviin kesävaatteisiin, jotka tarjoavat lapsille mukavia ulkoleikkejä aurinkoisina päivinä. Valittavana on myös polkupyöriä kaikenikäisille lapsille sekä näppäriä matkarattaita ja urheiluvaunuja perheen yhteisiä kesäretkiä varten. Hanki juuri teidän perheellenne sopivat tuotteet kesään!

   

  Lue lisää:

  Kesä 2024 tarjoaa lapsille mahdollisuuden monipuoliseen kesätoimintaan. Meiltä löydät viihdyttäviä tuotteita, jotka tarjoavat paljon hauskaa tekemistä kesäksi. Rantalelut, UV-vaatteet ja uima-asut varmistavat unohtumattomat rantapäivät. Erilaiset askartelusetit ja lautapelit tarjoavat mukavaa puuhaa sadepäivinä. Meiltä löydät lapsille suunnitellut tuotteet, jotka ovat sekä turvallisia, mukaansatempaavia että opettavaisia. Meillä on myös laaja valikoima lastenrattaita, pyöräkärryjä, pyöränistuimia ja matkasänkyjä koko perheen seikkailuihin!

  Hanki ihania tuotteita hauskoja aktiviteetteja varten ja luo unohtumattomia kesämuistoja perheesi kanssa. Suunnittelitpa sitten yhteisiä mökkireissuja, luontoretkiä, rantapäiviä tai kesäpäivien viettämistä omassa puutarhassa, varmista, että sinulla on kaikki tarpeellinen, jotta voit nauttia jokaisesta hetkestä.

 • Ulkoleikit

 • Kesä on parasta aikaa ulkoleikeille, ja valikoimamme auttaa muuntamaan pihasi seikkailuntäyteiseksi leikkipaikaksi. Tutustu ja hanki hauskat leikkitelineet, keinut, leikkimökit, piknikpöydät, uima-altaat, ulkoporealtaat ja muut tuotteet!

 • Lasten pyörät

 • Pyöräily + kesä = ihana yhdistelmä, joka luo unohtumattomia kesämuistoja. Hanki lapselle uusi polkupyörä kesän seikkailuihin – löydät valikoimastamme lukuisia erilaisia malleja kaikenikäisille lapsille.

 • Vaatteet & Kengät

 • Kesä, joka on täynnä vilskettä, leikkejä, auringonpaistetta ja rantapäiviä sujuu entistä paremmin oikeanlaisten vaatteiden avulla. Meiltä löydät mukavat lenkkarit, kevyet päällystakit, fleecepaidat, UV-vaatteet ja paljon muuta!


 •  

 • Sommarstart_Banner_815x1000_Transport_FI.png
 • Kesäretket

  Hanki sopivat matkarattaat, urheiluvaunut, turvaistuimet, pyöränistuimet ja muut tuotteet kesän aktiviteetteihin. Täältä löydät suositut ja laadukkaat tuotemerkit, kuten Beemoo, Hamax ja Cybex!


 •  

 • Kesä 2024

  Kesä 2024 on täällä ja se tarjoaa jälleen loistavia mahdollisuuksia nauttia aurinkoisista päivistä ja valoisista öistä lasten kanssa. Kesäloma lasten kanssa on ainutlaatuinen tilaisuus viettää aikaa yhdessä ja luoda ikimuistoisia hetkiä. Kesäpuuhaa lapsille löytyy runsaasti, olipa sitten kyse ulkona leikkimisestä, retkistä luontoon tai vaikkapa taiteellisista askarteluhetkistä kotona. Kesä on täynnä mahdollisuuksia ja se tarjoaa lukemattomia kesäloma ideoita, jotka sopivat niin perheen pienimmille kuin isommillekin lapsille. Kesäloma tekemistä voi löytää läheltä ja kauempaa, riippuen siitä, millaisista aktiviteeteista perheesi pitää eniten. 

 • Mitä tehdä kesällä lasten kanssa?

  Kesä kutsuu viettämään aikaa yhdessä perheen kanssa. Jotta lomailu sujuisi mahdollisimman mukavasti, kannattaa kesälomaan varustautua hyvissä ajoin. Riippumatta siitä, minkälaisia suunnitelmia perheelläsi on kesän varalle, meiltä saat kaiken tarvittavan onnistuneeseen lomailuun. Valikoimastamme löydät muun muassa uima-altaat kotipihalle, vesilelut ja lasten UV-uimapuvut virkistäviin vesileikkeihin sekä pyöräkärryt ja lasten pyöränistuimet koko perheen pyöräretkille. 

  Mikäli suunnitelmissanne on matkailua joko kotimaassa tai ulkomailla, on hyvä idea hankkia lapselle kompaktit matkarattaat, kantorinkka vaelluksille tai kokoon taitettava matkasänky pienelle matkailijalle. Kunnollinen varustuksen avulla kesälomamatkailu sujuu vaivattomasti, jotta te voitte keskittyä lataamaan akkuja ja nauttimaan kesäisestä säästä.

  Kesä on täynnä mahdollisuuksia ja se kannustaa meitä nauttimaan elämästä täysillä. Kesäloma lasten kanssa on arvokas aika, jota kannattaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa sitten kyse ulkoilusta, retkistä, tapahtumista tai kotipuuhista, tärkeintä on viettää aikaa yhdessä ja luoda ikimuistoisia hetkiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

 • Lasten oma leikkipaikka kruunaa kesäpihan

  Kesäiseen hauskanpitoon ei välttämättä tarvita huikeita matkoja ja jännittäviä seikkailuja. Rakenna pihalle upea leikkipaikka, jossa lapset viihtyvät ja voivat nauttia kesästä lähtemättä kotipihaa kauemmas. Sopisiko teille esimerkiksi uima-allas, johon koko perhe voi pulahtaa viilentymään kuumina hellepäivinä, tai hauska trampoliini, joka tarjoaa loputtomasti hyppimisen riemua kaikenikäisille lapsille?

  Mikäli lapset ovat vielä leikki-ikäisiä, heille sopii hyvin vaikkapa leikkimökki, hiekkalaatikko tai keinuteline, jotka mahdollistavat mielikuvitukselliset ja liikunnalliset leikit kesätaivaan alla. Meiltä saat myös monipuoliset leikkitelineet, joissa yhdistyy useita hauskoja leikkivälineitä, kuten kiipeilyseinä ja liukumäki. 

  Me Jollyroomilla haluamme olla mukana varmistamassa, että perheenne kesäloma sujuu mahdollisimman mukavasti ja vaivattomasti. Laajasta valikoimastamme löydät kaikkea mahdollista lapsille ja vanhemmille niin rantapäiviin, kotipihalle kuin lasten kanssa matkustamiseenkin, jotta kesästä 2024 tulee unohtumaton. Sukella valikoimaamme ja löydä juuri teille sopivat kesävarusteet onnistuneeseen lomailuun ja hauskaan yhdessäoloon koko perheen kesken! 

 • Mitä tarvitaan mukaan uimarannalle?

  Uimarannalle lähtiessä lapsiperheen kannattaa pakata mukaan monipuolisesti tarvikkeita, jotta päivä rannalla sujuu mukavasti ja turvallisesti. Varmista, että kaikilla perheenjäsenillä on mukanaan uimapuku tai uimahousut sekä pyyhe, jolla voi kuivata itsensä uinnin jälkeen. Lapsille kannattaa hankkia UV-suojalla varustetut uimapuvut, jotka suojaavat ihoa tehokkaasti auringonpaisteelta. Muista myös kunnollinen aurinkohattu ja aurinkolasit, joiden avulla lapsen niska, kasvot ja pää pysyvät suojattuina. Pienille lapsille sopii erinomaisesti kätevä UV-teltta, joka sekä tarjoaa hyvän suojan auringon UV-säteiltä että mukavan viileän varjon, jonka alla nauttia kesästä.

  Lapset rakastavat leikkiä vedessä, joten ota mukaan erilaisia uimaleluja, kuten rantapalloja, vesipyssyjä, kellukkeita tai muita hauskoja leluja, jotka varmistavat riemukkaat vesileikit uimarannalla. Rannalla voi myös olla mukavaa rakentaa hiekkalinnoja tai leikkiä rantaleikkejä, joten hiekkalelut ovat hyvä idea pakattavaksi mukaan. Muista pakata mukaan riittävästi juotavaa, kuten vettä tai mehua, sekä eväitä, kuten hedelmiä, välipaloja ja eväsleipiä, jotta nälkä pysyy loitolla ja energiaa riittää leikkimiseen.