• Medela-header-1920x700.jpg

Medela

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Medelan tuotteita. Medela on maailman johtava imetystuotteiden valmistaja. He ovat tekniikan mestareita ja täyttävät lääketieteelliset vaatimukset. Medelan valikoimasta löytyy innovatiivisia rintapumppuja sekä muita tuotteita imettävälle äidille.

57 tulosta.

Medela – Kaikkea imettäville äideille

Medela on tunnettu laadukkaista ja käytännöllisistä imetystarvikkeistaan. Medelan pyrkimyksenä on helpottaa imettävän äidin arkea hyvin suunnitelluilla ja kätevillä tuotteillaan. Medelan valikoimasta löydät testivoittajaksi valittuja rintapumppuja, rinnanhoitotuotteita, rintapumpputarvikkeita ja muita tuotteita, jotka tekevät imetyksestä miellyttävämpää.

Medelan tuotteet Jollyroomilta

Imetys on hieno tapa viettää aikaa vastasyntyneen lapsesi kanssa, mutta aina se ei valitettavasti suju ongelmitta. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman tarvikkeita, joiden avulla teet imetyshetkestä mukavan sekä sinulle että lapsellesi. Valikoimastamme löydät Medelan sähkökäyttöiset ja manuaaliset rintapumput, tuttipullot, imetysrintaliivit, nännisuojat ja paljon muuta tarpeellista. Jollyroom tarjoaa hintatakuun koko valikoimastaan, jotta saat tilaamasi Medelan tuotteet takuulla netin parhaaseen hintaan.

Muistathan, että meiltä löydät lisäksi lastenvaunut, hoitopöydät, lastenvaatteet, kengät ja paljon muuta lapsille ja vanhemmille. Tervetuloa tekemään löytöjä!