Lenkkarit

Etsitkö lapselle uusia kenkiä? Tutustu laajaan valikoimaamme, josta löydät huippumerkkien, kuten Vikingin, Puman, Nordbjørnin, Leafin ja Superfitin lasten lenkkarit. Valittavana on kaikkea Gore-Tex-välikalvoilla varustetuista lenkkareista vuorellisiin ja vilkkuviin lenkkareihin.
460 tulosta.

Minkälaiset lenkkarit lapselle? 

Hyvät lenkkarit tukevat lapsen jalkoja hänen päivittäisissä seikkailuissaan. Kenkien on oltava mukavat ja suojattava lapsen jalkoja koulupäivän ajan, ulkoleikeissä ja harrastuksissa. Jollyroomista löydät laajan valikoiman laadukkaita lenkkareita kaikkiin tilanteisiin!

Lasten lenkkareita on saatavilla lukuisia erilaisia. Mikäli etsit kenkiä, jotka ovat yhtä aikaa mukavat, kestävät ja tyylikkäät, sinun kannattaa tutustua vedenpitäviin tai GORE-TEX-kalvoilla varustettuihin lenkkareihin. Vedenpitävät lenkkarit ovat erinomainen valinta sateisina päivinä, puhumattakaan GORE-TEX-lenkkareista, jotka ovat sekä vedenpitäviä että hyvin hengittäviä. GORE-TEX on vedenkestävä välikalvo, joka siirtää myös kosteutta ulos kengästä pitäen jalat kuivina ja mukavina koko päivän. Huippumerkit, kuten Viking, Superfit ja Ecco tarjoavat lukuisia trendikkäitä malleja joka säähän.

Koleisiin päiviin suosittelemme vuorellisia lenkkareita. Ne tarjoavat ylimääräisen lämpökerroksen, mikä tekee niistä täydelliset viileämpiin päiviin ja varmistavat mukavat ulkoleikit koleassakin säässä. 

Vilkkuvat lenkkarit tuovat iloa ja piristävät mitä tahansa asua. Ne myös parantavat lapsen näkyvyyttä pimeällä. Valikoimamme on täynnä ihastuttavia LED-lenkkareita jokaisen lapsen makuun!

Lenkkareita kaikkiin vuodenaikoihin

Lenkkarit ovat monipuolisia kenkiä, jotka täyttävät aktiivisten lasten tarpeet ympäri vuoden. Kun etsit lapselle täydellistä paria, sinun kannattaa kiinnittää huomiota kenkien mukautuvuuteen. Monipuoliset ja joustavat kengät, jotka sopivat eri vuodenaikoihin, säästävät kukkaroasi ja nopeuttavat lapsesi pukemista kiireisinä aamuina.

Keväällä ja kesällä on tärkeää, että lapsen kengät hengittävät hyvin. Hyvällä ilmanvaihdolla varustetut lenkkarit estävät jalkojen hikoilua ja kevyissä malleissa leikit voivat jatkua loputtomiin. Jollyroomilla on myös laaja valikoima lenkkareita, jotka voi pestä koneessa – kuinka näppärää!

Syksyllä, kun sataa ja maa on märkien lehtien peitossa, tarvitaan tukevampia kenkiä. Vedenpitävät lenkkarit sopivat täydellisesti syyskauteen, sillä ne suojaavat kosteudelta, ja lapsesi voi huoletta hyppiä lätäköissä. Talvi vaatii kengiltä hieman enemmän. Vuorelliset lenkkarit eristävät kylmää ja pitävät pienet jalat lämpiminä.

Sopiviin lenkkareihin varustautuneena lapsen jalat pysyvät mukavina säässä kuin säässä. Jollyroomin valikoima tarjoaa tekniset lenkkarit ja uusimmat mallit kaikkiin vuodenaikoihin. Meiltä löydät suositut tuotemerkit, kuten ReimaPuma, Leaf, Superfit, Viking ja Nordbjørn