Uima-altaat

Oma uima-allas varmistaa nautinnolliset kesäpäivät sekä lapsille että aikuisille. Valikoimastamme löydät mieluisat altaat jokaiselle, olipa valintasi sitten puhallettava lasten uima-allas, teräsrunkoinen allas pihalle tai ilmatäytteinen, lämmitettävä ulkoporeallas rentoutumiseen. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten Bestway, Swim & Fun, Exit ja Mspa.
225 tulosta.

Uima-allas pihalle tai terassille

Kun aurinko paistaa lämpimästi kesäpäivänä, on mukava pulahtaa uima-altaaseen omalla pihalla. Uima-allas tarjoaa sekä vilvoitusta kesän hellepäiviin että hauskoja vesileikkejä kaikenikäisille lapsille. Riippumatta siitä, sopiiko teille parhainten pieni vai suuri uima allas, laajasta valikoimastamme löydät mieluisat altaat joka makuun ja tarpeeseen. Meiltä saat nimittäin sekä puhallettavat lasten altaat että teräs altaat koko perheen käyttöön. Moniin allaspaketteihin kuuluu lisäksi lämpöpumppu, allastikkaat ja allassuodatin, joiden avulla pihalla uiminen ja polskiminen sujuvat entistäkin mukavammin. Syksyn saapuessa uima-altaat on helppo pakata pienenkokoiseksi ja säilyttää varastossa talven yli. 

Muista, että pienet lapset eivät saa leikkiä vedessä yksin. Vauvan allasta ei saa koskaan jättää ilman aikuisen valvontaa.


Uima-altaat kaikenikäisille lapsille

Jollyroomilta löydät lasten altaat jokaiselle. Puhallettava kahluuallas on hyvä vaihtoehto pienille lapsille, sillä se on helppo ja nopea täyttää ja tyhjentää säilytystä varten. Altaita on saatavana monenkokoisina, ja useissa eri kuvioissa, joita koristaa lasten lempihahmot, kuten Ryhmä Hau, Spiderman tai Disney Prinsessat. Isommille lapsille ja aikuisille sopii puolestaan suuri puhallettava allas tai teräsrunkoinen uima allas, jossa on tukevat muoviseinät. Olipa valintanne sitten pyöreä, suorakulmainen tai soikea uima-allas, laajasta valikoimastamme löydät takuulla sopivan mallin pihalle. Ostaessasi uima-altaan Jollyroomilta voit olla varma sen laadukkuudesta, sillä meiltä saat useita suosittuja tuotemerkkejä, kuten Bestway ja Exit

Altaiden lisäksi löydät valikoimastamme myös uimapatjat, uimalelut, kellukkeet ja muut allastarvikkeet hauskoihin vesileikkeihin. 


Kuinka usein ison uima-altaan vesi kannattaa vaihtaa?

Ulkona olevan uima-altaan veden vaihtamisen tarve riippuu monista tekijöistä, kuten altaan koosta, käytöstä ja hoidosta. Yleisesti suositellaan vaihtamaan uima-altaan vesi noin kerran vuodessa tai tarpeen mukaan. Jos vesi alkaa näyttää samealta, samealta tai epäpuhtaalta, se voi olla merkki siitä, että vesi tulisi vaihtaa. 

Lisäksi on tärkeää testata uima-altaan veden kemiallinen tasapaino säännöllisesti ja tarvittaessa säätää pH- ja klooritasoja. Uima-allas kannattaa käytön jälkeen peittää suojapeitteellä tai katoksella, joka estää roskien pääsyn veteen. On myös suositeltavaa yhdistää altaaseen vettä puhdistava hiekkasuodatin ja tarvittaessa puhdistaa allas roskista allasimurilla. Veden kunnossapidon avulla voidaan pidentää veden vaihtoväliä ja pitää uima-allas puhtaana ja turvallisena käyttää koko uintisesongin ajan.
 

Kuinka pitkään lasten uima-altaassa voi pitää samaa vettä?

Lasten uima-allas on tavallisesti kooltaan pienempi, mikä helpottaa veden vaihtamista. Hyvä yleisohje on tyhjentää lastenallas ja täyttää se uudelleen vähintään joka toinen päivä, tai jokaisen käyttökerran jälkeen. Koska puhallettavaan kahluualtaaseen ei voi yhdistää suodatinpumppua, altaan vesi likaantuu nopeammin ja on siten syytä vaihtaa usein hygieenisyyden varmistamiseksi. 

Uima-altaan lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota lasten uimaleluihin ja varmistaa, ettei niiden sisään kerry vettä tai kosteutta, joka saattaisi homehtua. Vesilelut on siksi hyvä nostaa pois altaasta käytön jälkeen. 
 

Millainen uima-allas on paras?

Uima-altaan valinnassa kannattaa ottaa huomioon omat mieltymykset ja tarpeet, budjetti sekä altaan sijainti. Uima-allas on sijoitettava tasaiselle alustalle, joten oma piha on syytä mitata huolella ja varmistaa, että haluamasi allasmalli mahtuu sille tarkoitettuun paikkaan. Muistathan, että uima-altaan ei välttämättä tarvitse olla pyöreä, vaan se voi olla myös ovaali tai neliskulmainen. Mieti myös, haluatko altaan sijaitsevan auringossa, puolivarjossa vai täysvarjossa, ja katso, onko altaan paikan ympärillä rakennuksia, puita tai muita varjoja, jotka voisivat häiritä aurinkoisesta säästä nauttimista. 

Me Jollyroomilla haluamme olla apunanne täydellisen uima-altaan valinnassa, minkä vuoksi olemme valinneet valikoimaamme useita erikokoisia ja mallisia altaita niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Valikoimamme merkit ja mallit ovat kestäviä ja luotettavia, jotta valitsemanne uimaallas tuo iloa, virkistystä ja hauskoja vesileikkejä useiden vuosien ajan. Tutustu siis valikoimamme ja valitse juuri teille sopiva uima allas pihalle useiden suosittujen mallien joukosta. Kesän hauskimmat vesileikit odottavat!