Resa_Landningssida_1920x700_Hero.jpg

Lomalla lasten kanssa

Ihanat lomapäivät ovat pian täällä! Valmistaudu kanssamme seikkailuntäyteisiin retkiin, leppoisiin päiviin mökillä ja kaikkeen siltä väliltä.

 • Hanki kaikki tarvittava perhelomaasi varten Jollyroomilta ja varmista onnistunut loma! Meiltä löydät kirjat, tarrat, kynät, nuket ja muut tuotteet, jotka tarjoavat lapsille viihdykettä matkan aikana. Täältä löydät vinkit onnistuneeseen lomaan, olipa suunnitelmissasi sitten kotimaan matkailua tai ulkomaan reissu.

 • Sujuvampaa matkailua

  Suunnittelitpa sitten reissua tai vapaa-ajan viettoa kotona, helpota lomailua näppärillä matkarattailla, istuinpehmusteilla ja käytännöllisillä tarvikkeilla.

 • Aktiivinen kesä

  Käytännölliset pyöräkärryt ja urheiluvaunut tekevät kesän seikkailuista entistäkin jännittävämpiä

 • Apua yöpymisiin

  Lapsen turvallinen ja mukava nukkumapaikka on onnistuneiden matkojen avain. Tutustu valikoimamme kantoreppuihin, matkasänkyihin ja itkuhälyttimiin.

 • Vaatteet joka säähän

  Anna lasten nauttia auringosta täysillä – UV-vaatteet ja uima-asut helteisiin päiviin
 • Automatkalle

  Turvaistuimet ja turvakaukalot turvallisiin automatkoihin

 • Pakkaa laukku

  Katso valikoimamme näppärät matkalaukut ja hienot reput, joihin lapset voivat pakata suosikkitavaransa. Meiltä löydät myös lastenkirjat, kuulokkeet ja muut tuotteet matkalle.

 • Onko kaikki jo pakattuna?

  Lasten kanssa matkustaessa täytyy ottaa huomioon monia erilaisia asioita! Jotta matkanne taittuisi mahdollisimman sujuvasti, olemme laatineet tarkistuslistan käytännöllisistä tuotteista, jotka kannattaa pakata mukaan. Löydät täältä vinkkejä ja ideoita onnistuneen ja hauskan perhematkan suunnitteluun.

 • Suunnitteletko ulkomaanmatkaa lasten kanssa?

  Perheen yhteinen ulkomaanmatka tarjoaa jännittäviä seikkailuja ja luo ihania muistoja. Lasten kanssa matkustaminen vaatii kuitenkin myös huolellista valmistelua, jotta se sujuisi mahdollisimman sujuvasti ja mukavasti. Jollyroomilta löydät monipuolisen valikoiman käytännöllisiä tuotteita stressittömään matkailuun. Hanki kaikki tarvitsemasi pienten lasten kanssa matkustamiseen ja pakkaa laukkusi turvallisin mielin. Valittavana on kompakteja matkarattaita, jotka rullaavat helposti lentokenttäterminaalien läpi sekä näppäriä matkasänkyjä, jotka tarjoavat lapselle tutun ja turvallisen nukkumisympäristön uusissa paikoissa.

  Vuorovaikutteiset lastenkirjat, tarrakirjat ja värikynät tarjoavat lapsille mukavaa puuhaa ja auttavat ajan kulumaan lentäessä ja välilaskun aikana. Aurinkoisissa kohteissa aurinko- ja UV-suojat suojaavat lapsen herkkää ihoa ja silmiä voimakkailta auringon säteiltä.

 • Lasten kanssa lentäminen

  Lentäminen vaatii usein kärsivällisyyttä, ja lasten kanssa matkustaminen voi tuntua haastavalta jopa kokeneimmille matkustajille. Meiltä löydät valikoiman tuotteita, jotka viihdyttävät lapsia koko lentomatkan ajan. Meiltä löydät lastenkirjat, tarrakirjat ja aktivointilelut, jotka tarjoavat lapsille monipuolista tehtävää niin lyhyillä kuin pitkilläkin lennoilla. Mukava kantoreppu pitää perheen pienimmän matkustajan lähellä lentokoneeseen noustessa ja terminaaleja tutkiessa. Kätevät lastenrattaat tai matkarattaat ovat korvaamattomat liikkuessasi vilkkailla lentokentillä ja turistikohteissa. Kevyet rattaat tekevät matkustamisesta pienten lasten kanssa miellyttävämpää ja joustavampaa sekä vanhemmille että lapsille.

 • Meiltä löydät leikkisät tuotteet pitkille automatkoille!

  Suomi on täynnä ihania perhelomakohteita. Suunnittelitpa sitten huvi- ja vesipuistojen kiertämistä, kesäkaupungeissa vierailua tai retkeilyä Lapin kauniissa luonnossa, lapset pysyvät matkanteon aikana tyytyväisinä, kun heillä riittää mukavaa tekemistä. Kiehtovat kirjat herättelevät mielikuvitusta, kun kuljette upeiden maisemien halki. Värikkäät tarrakirjatvärityskirjat ja värikynät muuntavat auton takapenkin tai junan pöydän liikkuvaksi taideateljeeksi, jossa lapsi voi päästää luovuutensa valloilleen. Erilaiset aktivointilelut ovat täydellisiä matkakumppaneita kaikkein pienimmille lapsille.

  Oikeilla tuotteilla varmistat, että matkasi kotimaan kohteisiin sujuvat mukavasti ja joustavasti. Käytännöllinen matkasänky tarjoaa lapselle tutun ja turvallisen nukkumapaikan kun pysähdytte yöpymään matkan varrella. Kevyet matkarattaat ovat erinomainen apu, kun tutustutte viehättäviin kyliin tai pysähdytte tutkimaan kauniita levähdyspaikkoja. Älä myöskään anna auringon yllättää! Aurinkosuojat auton ikkunoissa pitävät takapenkin viileänä ja lapsen olon mukavana koko matkan ajan.