Sisäkengät & Tossut

Kunnolliset sisäkengät tai tossut pitävät sukat kuivina ja estävät liukastelun liukkailla lattioilla. Meiltä saat lasten sisätossut useissa ihastuttavissa malleissa, olipa suosikkisi sitten lämmittävät huopatossut, perinteiset lasten Crocsit tai helposti jalkaan puettavat kerhotossut päiväkotiin. Valittavana on monta tunnettua merkkiä, kuten Birkenstock ja Superfit.
82 tulosta.

Lasten sisätossut joka makuun

Onko hankintalistallasi laadukkaat ja mukavat sisäkengät lapselle päiväkotiin, eskariin tai kouluun? Laajasta valikoimastamme löydät lasten kerhotossut ja sisätossut useissa eri malleissa!

Sisäkengistä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Lasten tossut ovat pehmeitä ja jalkaa myötäileviä, tarjoten tukea ja mukavuutta askeliin. Talviaikaan lasten huopatossut ovat mainio valinta pitämään pikkujalat lämpiminä ja mukavina, ja ne sopivat hyvin kerhoon kuin päiväkotiinkin. Crocsit ovat monen lapsen suosikit monipuolisuutensa ansiosta. Kevyet, hengittävät ja värikkäät pistokkaat on helppo sujauttaa jalkaan, ja ne ovat täydellinen valinta niin sisäleikkeihin kuin ulkoiluunkin. 


Millaiset tossut lapselle kannattaa valita päiväkotiin?

Päiväkotiin sopivat sisäkengät kannattaa valita huolellisesti. Valitse tossut, jotka ovat mukavat ja istuvat hyvin lapsen jalkaan. Pehmeä pohja ja riittävä tila varpaille ovat tärkeitä mukavuuden kannalta. Lapselle on hyvä valita sellaiset kerhotossut, jotka on helppo pukea ja riisua, erityisesti jos lapsen tulee tehdä se itse päiväkodissa esimerkiksi ulkoilun tai leikkihetkien yhteydessä.

Koska lattioille saattaa ulkoilun yhteydessä kerääntyä vettä, lasten sisäkengissä on oltava luistamattomat ja hyvin pitävät pohjat, jotta lapsi pysyy pystyssä myös liukkailla lattioilla. Hyvät sisätossut myös estävät sukkien kastumisen. Vahinkoja kuitenkin sattuu eikä leikkiessä aina muista olla huolellinen, joten on hyvä valita lapselle helposti puhtaana pidettävät tossut, jotka joko kestävät useita pesukertoja tai jotka voi vaivattomasti pyyhkiä puhtaaksi.

Laadukkaat kerhotossut hengittävät hyvin ja kestävät päivittäistä käyttöä ja leikkejä päiväkodissa. Kiinnitä huomiota erityisesti kenkien pohjamateriaaliin ja vahvikkeisiin, sillä vahvistetut kärjet ja kannat voivat auttaa kestämään paremmin kulutusta.

Sen lisäksi on tietenkin hyvä varmistaa, etteivät lapsen sisäkengät sisällä haitallisia aineita, jotka voisivat olla haitaksi lapsen terveydelle. Valitessasi lasten tossut tunnetulta merkiltä, kuten Crocs, Birkenstock tai Superfit, voit olla varma niiden olevan laadukas ja turvallinen valinta lapsellesi. 


Voiko sisäkenkiä käyttää ulkona?

Vaikka sisäkengät on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi sisätiloissa, niitä voidaan käyttää myös ulkona tietyissä olosuhteissa. Esimerkiksi lasten Crocsit ovat monipuoliset kengät, jotka sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ne ovat kevyet, mukavat ja helppo pukea jalkaan, ja monet lapset pitävät niitä suosikkikenkinään niiden monikäyttöisyyden vuoksi.

Toisaalta esimerkiksi huopatossut ja sisätossut eivät välttämättä ole paras valinta ulkokäyttöön, sillä ne voivat kastua ja likaantua helpommin kuin ulkokengät. Lisäksi sisäkengät on yleensä suunniteltu tarjoamaan enemmän mukavuutta ja kevyttä suojaa kuin ulkokengät, jotka on suunniteltu kestämään kovempaa kulutusta ja sään vaihteluita.

Joten vaikka sisäkengät voivat toimia tilapäisesti ulkona esimerkiksi pikaisilla pihakäynneillä, on suositeltavaa käyttää niitä pääasiassa sisätiloissa ja valita lapselle erikseen ulkokäyttöön tarkoitetut kengät, jotka tarjoavat paremman suojan ja tuen ulkoillessa.