Britax Römer

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Britax Römerin turvaistuimia ja lastenvaunuja. Britax Römer tarjoaa tuotteita, joihin voit luottaa! Heidän tuotteissaan yhdistyvät uusin tekniikka, parhain mahdollinen mukavuus sekä optimaalinen käyttöystävällisyys. Valitse Smile, Max-Way, Go Big, Go Next ja Hi-Way -mallien joukosta omat suosikkisi.

82 tulosta.

Britax Römer tarjoaa lapsiperheille turvaa ja mukavuutta

Brittiläinen Britax on valmistanut lapsiperheiden turvalaitteita 1970-luvulta asti, ja se on nykyisin yksi markkinoiden johtavista toimijoista. Vanhemmat, jotka haluavat varmat ja turvalliset lastenvaunut, turvaistuimet tai turvakaukalot, huomaavat pian selaavansa Britaxin tuotteita. Tähän on selkeät syyt: Britaxin lastenvaunut ja turvalaitteet sopivat kaikenikäisille lapsille, ne ovat mukavia käyttää ja niissä on tyylikäs muotoilu. Tuotteet ovat myös käytännöllisiä, ja noudattavat korkeita vaatimuksia turvallisuuden osalta.

Meiltä löydät kaiken, mitä perheesi tarvitsee

Koska Jollyroom on Pohjoismaiden suurin toimija lastentarvikkeiden verkkokaupassa, on luonnollista, että meiltä löytyy myös laaja valikoima Britax-tuotteita. Valikoimaamme kuuluu muun muassa lukuisat erilaiset, kauniit ja käytännölliset lastenvaunut ja lastenrattaat – Britaxin yhdistelmävaunut, kuomurattaat, lastenrattaat ja sisarusvaunut. Lisäksi meiltä saat suuren valikoiman Britax-lisäosia, kuten tavarakorit, niskatuet, vaunukopat ja lämpöpussit lastenvaunuihin.

Myös turvaistuinten ja turvakaukaloiden osalta Britax on markkinoiden johtaja. Meidän valikoimastamme löydät kaikki mahdolliset turvaistuimet: kaukalot, turvavyöistuimet ja totta kai istuimet myös vanhemmille lapsille. Ei ole sattumaa, että Britax valitaan uudelleen ja uudelleen testivoittajaksi useissa erilaisissa testeissä. Britaxilla on myös useita erilaisia kiinnityksiä turvaistuimiin, sekä ISOfixillä varustettuja että ilman. ISOfix-jalusta on kätevä lisä turvaistuimeen, sillä se helpottaa arkea. Sen avulla voit nimittäin yksinkertaisesti lukita turvakaukalon paikoilleen ja olla jälleen valmiina tien päälle!

Riippumatta siitä, mitä Britax-tuotesarjaan kuuluvaa tuotetta etsit, löydät sen todennäköisesti meiltä. Ja kiitos Jollyroomin hintatakuun, voit olla varma, että löydät meiltä lastenvaunut ja turvaistuimet netin parhaaseen hintaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme liittyen, olethan yhteydessä osaavaan ja tehokkaaseen asiakaspalveluumme, joka auttaa aina!