Ulkokalusteet

Tee pihaleikeistä riemukkaita hankkimalla lapsille kestävät ulkokalusteet! Meillä on lukuisia upeita ulkokalusteita, jotka sopivat lasten leikkeihin! Voit valita suosikkisi leikkimökkien, tuolien, pöytien ja penkkien joukosta!

Myydyimmät

16 tulosta.

Lasten omat huonekalut pihalle ja puutarhaan

Kun ulkoleikit ovat jatkuneet pitkään, on aika pitää pieni tauko eväiden ja mehun äärellä! Silloin on ihanaa, että lapsilla on omat pienet puutarhakalusteet, joiden ääreen ruokailuhetken voi kattaa. Klassisen mallisten puutarhakalusteiden lisäksi on olemassa hauskoja, lapsille suunniteltuja kalusteita erilaisissa väreissä ja muodoissa. Vai miltä kuulostaa piknikpöytä, joka on myös hiekkalaatikko? Sillä kyllä, sellaisia on! Sekä paljon muita ihania ulkokalusteita, joita lapset rakastavat.

Löydä lapsellesi sopivat ulkokalusteet Jollyroomilta

Jollyroom on Pohjoismaiden isoin lastentarvikkeiden verkkokauppa, ja siksi onkin luonnollista, että löydät meiltä ison valikoiman erilaisia tuotteita, joihin kuuluu myös puutarhakalusteet ja kaikki muut ulkokalusteet lapsille. Meillä on esimerkiksi puiset ja muoviset piknikpöydät aurinkovarjolla ja ilman, hiekkalaatikolla ja ilman – vaihtoehtoja on rajattomasti!

Lisäksi meillä on myös aurinkotuoleja sekä eri kokoisia pöytiä ja tuoleja. Jos siis etsit kalusteita lapsellesi, olet tullut oikeaan paikkaan! Ostaessasi Jollyroomilta ostat varmasti myös oikeaan hintaan. Meillä on nimittäin hintatakuu kaikille tuotteillemme, joten voit olla varma, että sait lastesi kalusteet netin parhaaseen hintaan!

Jos haluat ulkokalusteiden lisäksi tehdä ulkoleikeistä vieläkin hauskempia, tutustuthan myös muihin tuotteisiimme. Uima-altaat, liukumäet ja leikkimökit löydät meiltä myös! Kaikki tietenkin tutuilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Bestway, Intex, KidKraft ja Smoby!