Ulkokalusteet

Lasten ulkokalusteet luovat viihtyisän ympäristön kotipihalle. Meiltä saat lapsille mitoitetut pihakalusteet useissa erilaisissa malleissa ja tyyleissä, olipa suosikkisi sitten lasten riippukeinu, aurinkotuoli, piknikpöytä tai leikkikeittiö ulos. Valikoimamme ulkokalusteet on valmistettu kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista, jotka varmistavat leppoisat kesäpäivät useiden vuosien ajaksi.
17 tulosta.

Lapsille mitoitettu ulkokalusteet kesästä nauttimiseen

Lasten pihakalusteet luovat iloisen ja viihtyisän ympäristön ulkoleikkeihin. Laadukkaat lasten ulkokalusteet ovat avain lapsiperheen onnellisiin hetkiin pihalla. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset lasten pihakalusteet, kuten lasten riippukeinu, piknikpöytä, pihakeinu, aurinkotuoli ja leikkikeittiö ulos.

Lasten riippukeinu on mainio lisä pihan leikkipaikkoihin. Se tarjoaa lapsille hauskaa keinumista ja rentoutumista ulkoilmassa. Laadukas lasten piknikpöytä puolestaan mahdollistaa mukavat eväshetket ulkona perheen ja ystävien kesken. Lasten pihakeinu on suosittu valinta, joka tuo iloa ja liikunnallisia hetkiä lapsille. Lasten aurinkotuoli puolestaan on täydellinen paikka rentoutua auringonpaisteessa. Lisäksi ulos asetettava leikkikeittiö innostaa lapsia luoviin leikkeihin ulkona.

Valitse laadukkaat ja turvalliset lasten pihakalusteet, jotka kestävät säätä ja käyttöä. Satsaa lapsesi iloiseen ulkoleikkiin ja hanki lapsellesi laadukkaat ulkokalusteet. Meiltä saat useita tunnettuja merkkejä, kuten Woodlii, KidKraft ja JLY. Tutustu valikoimaamme ja luo pihasta lasten suosikkipaikka ulkoleikkeihin! 


Milloin pihakalusteet voi ottaa ulos?

Pihakalusteet voi yleisesti ottaa ulos keväällä, kun sää alkaa lämmetä ja lumet sulavat. Tarkka ajankohta riippuu alueen ilmastosta ja sääolosuhteista. On tärkeää, että yöpakkaset ovat ohi ja maaperä on sulanut ennen kuin asettaa pihakalusteet ulos. Yleensä loppukevät huhtikuusta toukokuuhun on hyvä aika ottaa pihakalusteet ulos.

Ennen pihakalusteiden ulos laittamista kannattaa tarkistaa niiden kunto ja tarvittaessa puhdistaa ne. Myös pihakalusteiden suojaaminen säältä, kuten aurinkovaurioilta ja kosteudelta, on tärkeää niiden kestävyyden kannalta. Lisäksi on hyvä varmistaa, että pihakalusteet on asianmukaisesti kiinnitetty ja turvallisia käyttää ulkona. Muista myös, että pihakalusteita kannattaa huoltaa ja suojata säännöllisesti säältä riippuen, jotta ne säilyvät hyvässä kunnossa pitkään. Näin voit nauttia ulkona olemisesta ja pihakalusteista täysin siemauksin koko kesän ajan.