STIGA

STIGA tarjoaa suuren valikoiman urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita laajalle kohderyhmälle lapsista aikuisiin. Meiltä saat eri vuodenaikoihin sopivat STIGAn urheiluvälineet kaikenikäisille lapsille! Vietä kesät hienon potkupyörän tai potkulaudan päällä äläkä unohda kypärää ja suojia, kun kiidät mäkeä alas skeittilaudalla. Täältä löydät tuotteet myös pallopeleihin, kuten jalkapallomaalit, salibandymailat, sulkapallosetit, koripallokorit ja kirkkaanväriset jalkapallot useissa eri väreissä. STIGAan voi luottaa myös talvikuukausina, sillä talveksi valikoimassa on klassisia vauvan pulkkia sekä suosittuja lumipotkulautoja ja rattikelkkoja.

94 tulosta.

STIGAn tuotteet urheiluun ja vapaa-aikaan aktiivisille lapsille

STIGA perustettiin vuonna 1934 Ruotsissa. Vuosien saatossa STIGA on saavuttanut merkittävän aseman urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden saralla. STIGA tarjoaa erittäin laajan valikoiman tuotteita urheiluun ja vapaa-aikaan – ei ainoastaan lapsille, vaan kaikenikäisille ihmisille!

Useimmat yhdistävät STIGAn pöytätennikseen ja rattikelkkoihin, eikä ihme. STIGAlla on kuitenkin erittäin suuri valikoima muitakin tuotteita lapsille. Esimerkkejä ovat STIGAn skeittilaudat, STIGAn polvisuojat, STIGA Rebounder -harjoitusverkot, sählyvarusteet, pulkat, Snowracer-kelkat sekä potkulaudat.

Yhteistä kaikille STIGAn tuotteille on se, että ne on valmistettu käyttäjäystävällisyyttä, turvallisuutta ja laatua silmällä pitäen.

Laaja valikoima STIGA-tuotteita Jollyroomilta

On täysin itsestäänselvää, että Pohjoismaiden suurimmalla lastentarvikkeiden verkkokauppalla Jollyroomilla on suuri valikoima tunnettuja STIGAn tuotteita. Sillä me emme ole jättäneet mitään sattuman varaan. Meillä on lukuisia STIGA-tuotteita iloisille ja aktiivisille lapsille. Valikoimastamme löydät välineet jalkapallosta kiinnostuneille lapsille, rullaluistelijoille, sählynpelaajille, koripalloilijoille sekä pöytätenniksen pelaajille. Tämän lisäksi löydät useita STIGAn rattikelkkoja, potkulautoja, snowracer-kelkkoja, rullaluistimia ja suojia kaikenikäisille lapsille.

Mitä tahansa STIGA-tuotteita olet etsimässä, suurella todennäköisyydellä löydät ne meidän valikoimastamme. Tämän lisäksi Jollyroomilla on hintatakuu, mikä tarkoittaa, että löydät STIGA-tuotteet meiltä netin edullisimpaan hintaan meiltä!

Happy shopping!