• AquaPlay_Header.jpg

AquaPlay

Ruotsalainen AquaPlay on kuuluisa palkitusta ja ainutlaatuisesta kanavasysteemistään, joka sopii kaiken ikäisille lapsille. Voit aloittaa pienellä perussetillä ja täydentää settiäsi jälkeenpäin jännittävillä kanavaosilla ja lisätarvikkeilla. Meiltä Jollyroomilta löydät laajan valikoiman AquaPlayn hauskoja ja suosittuja tuotteita. Käytä mielikuvitustasi ja rakenna kokonainen vesimaailma, jossa on suuria kanavia, nopeita veneitä ja hauskoja hahmoja! AquaPlay ei ole pelkästään kesäinen ulkolelu, vaan se sopii yhtä hyvin vesileikkeihin kylpyhuoneessa tai kylpyammeessa.

AquaPlayn vesilelut mahdollistava hauskat vesileikit

AquaPlayn kanavalelut kehitetiin Ruotsissa 1977, ja ne ovat siitä asti olleet suosittuja tuotteita erilaisissa leikeissä ja uuden oppimisessa. AquaPlayn leluissa on loputtomasti uutta opittavaa ja huomattavaa – miten erilaiset esineet kelluvat ja sukeltavat, ja miten pumput ja kanavat toimivat. Koska kaikki AquaPlay kanavalelut on rakennettu moduleista, ovat mahdollisuudet rajattomat erilaisten lisäosien avulla.

Tänä päivänä AquaPlayn lelut valmistetaan Tanskassa myrkyttömästä ja kierrätettävästä muovista. Myös lelujen pakkauksissa on otettu ympäristöasiat huomioon, ja AquaPlay pyrkii valmistavaan vesileluja, jotka ovat ympäristöystävällisiä.

Vesileikkien rajattomat vaihtoehdot

AquaPlay on tunnettu ja palkittu sen ainutlaatuisen ja kaiken ikäisille sopivan kanavajärjestelmän vuoksi. Laaja valikoima erilaisia paketteja mahdollistaa sen, että voit aloittaa pienellä peruspaketilla ja kasvattaa kokoelmaa aja kuluessa. Meillä Jollyroomilla onkin iso valikoima erilaisia AquaPlayn paketteja. Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja rakenna omat kanavasi laivoille ja muille hauskoille hahmoille!