Yksityisyys

Yksityisyydensuoja

1. Yleistä

Tämä yksityisyydensuojaseloste kertoo, kuinka

Jollyroom AB
org. nro 556815-7159
Sörredsvägen 111
417 29 Göteborg, Ruotsi

sähköposti: tietosuoja@jollyroom.fi,

kerää, luovuttaa ja säilyttää henkilötietojasi. Yksityisyydensuoja on voimassa Jollyroomin tarjotessa palveluitaan ja tuotteitaan, esimerkiksi silloin, kun asioit meillä Jollyroomilla, olet yhteydessä asiakaspalveluumme, vierailet verkkosivustollamme tai luot käyttäjätilin Jollyroomilla.

Haluamme tämän yksityisyydensuojaselosteen auttavan sinua tuntemaan olosi turvalliseksi luovuttaessasi henkilötietojasi meille ja havainnollistavan kuinka varmistamme henkilötietojesi käsittelyn yksityisyydensuojalain mukaisesti.

2. Henkilötietovastuu

Jollyroom on vastuussa siitä, että sinun henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Jollyroom AB
Sörredsvägen 111
417 29 Göteborg, Ruotsi

Puhelin: 09-42415555
Sähköposti: tietosuoja@jollyroom.fi

3. Milloin käsittelemme henkilötietoja?

Meidän tulee kerätä ja käsitellä sinun henkilötietojasi silloin, kun vierailet verkkosivuillamme, teet ostoksia, tilaat uutiskirjeen, luot käyttäjätilin Jollyroomilla tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme. Keräämme nämä tiedot pystyäksemme tarjoamaan odotetun palvelun ja toiminnot sekä voidaksemme toteuttaa oman osamme esimerkiksi ostosopimuksesta.

4. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Tietosuojamme merkitsee sitä, että säilytämme ja käsittelemme sinun tietojasi niin vähän kuin mahdollista. Toisin sanoen, käytämme vain niitä tietoja, jotka ovat tarpeellisia käsitelläksemme tilaustasi ja voidaksemme kommunikoida kanssasi. Henkilötiedot, jotka keräämme asiakkailtamme:

 • Nimi
 • Osoite (toimitus- ja laskutusosoite)
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Asiakasnumero
 • Tilaushistoria
 • IP-osoite sekä tietoja verkkosivuston käytöstä
 • Henkilötiedot, jotka annat ollessasi yhteydessä Jollyroomiin esim. asiakaspalvelun tai Minun sivuni -palvelun kautta.

Voidaksemme käsitellä tilauksesi kokonaan, luovutamme tietosi yhteistyökumppaneillemme, kuten esimerkiksi Postille ja Avardalle. Keräämme myös osoitetietoja kolmannen osapuolen palveluista osoitetietojen päivittämiseksi. Saatamme luovuttaa henkilötietojasi tavarantoimittajillemme, esimerkiksi reklamaation tai varaosamyynnin yhteydessä. Tilatessasi asiakaspalvelusta varaosan tuotteeseesi voimme myös pyytää laskutukseen tarvittavia tietoja, kuten henkilötunnuksesi. Näissä tapauksissa tiedot käsitellään yhteistyökumppaniemme tietosuojakäytäntöjen ja meidän tavarantoimittajasopimusten mukaisesti.
Asioidessasi kotisivuillamme säilytämme seuraavat tiedot hallinnollisista ja teknisistä syistä johtuen: Internetselaimen tyyppi ja versio, vierailupäivämäärä ja -aika sekä sinun IP-osoitteesi. Nämä tiedot ovat nimettömiä ja niitä käytetään tilastoihimme sekä voidaksemme parantaa internet- ja online-palveluitamme. Nimettömät tiedot erotetaan sinun henkilökohtaisista tiedoistasi, tallennetaan suojattuun järjestelmään, eikä niitä voi yhdistää tiettyyn henkilöön. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät aina suojassa.

5. Kooste henkilötietojen käsittelystä

Tarkoitus: Tilausten käsittely sis. ilmoitukset ja jälkipalvelun
Esimerkki: Tuotteiden toimittaminen, maksu- ja toimitusvaihtoehtojen tarjoaminen, reklamaatio- ja takuuasioiden käsitteleminen, kysymyksiin vastaaminen
Oikeudellinen perusta: Ostosopimuksen loppuunsaattaminen
Säilytysaika: Seitsemän vuotta ostotapahtumasta

Henkilötietotyyppi:

 • Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero
 • Tilaustiedot
 • Toimitustiedot
 • Maksutiedot
 • Muut henkilötiedot, jotka luovutat ollessasi yhteydessä meihin
 • Varaosan ostamisen yhteydessä voimme tarvita lisätietoja, kuten henkilötunnuksesi

Tarkoitus: Lakiasetusten noudattaminen
Esimerkki: Takuusopimukset, kuluttajansuojalaki, tuoteturvallisuus, kirjanpito
Oikeudellinen perusta: Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen
Säilytysaika: Niin kauan kuin sovellettava laki vaatii, esim. 7 vuotta kirjanpitolain mukaan

Henkilötietotyyppi:

 • Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero
 • Tilaustiedot
 • Toimitustiedot
 • Maksutiedot

Tarkoitus: Tilin rekisteröinti ja käsittely
Esimerkki:”Minun sivuni”-palveluun sisäänkirjautumisen salliminen, pääsy tilaushistoriaan, yhteystietojen ylläpitäminen, tallennettujen suosikkituotteiden tarjoaminen
Oikeudellinen perusta: Ostosopimuksen loppuunsaattaminen
Säilytysaika: Niin kauan kuin sinulla on Jollyroom-tili

Henkilötietotyyppi:

 • Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero
 • Tilaustiedot
 • Toimitustiedot
 • Maksutiedot
 • Muut henkilötiedot, jotka luovutat ollessasi yhteydessä meihin

Tarkoitus: Tuotteiden ja palvelujen markkinointi
Esimerkki: Sopivien tarjousehdotusten lähettäminen sähköpostilla tai tekstiviestillä samantyylisistä tuotteista ja palveluista, tuotesuositusten esittäminen, kampanjoiden ja tapahtumien järjestäminen tietyille asiakasryhmille
Oikeudellinen perusta: Osto- ja suostumussopimuksien loppuunsaattaminen
Säilytysaika: 12 kuukautta ostotapahtumasta tai kunnes kauppa puretaan

Henkilötietotyyppi:

 • Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero
 • Tilaustiedot
 • Toimitustiedot
 • Maksutiedot
 • Muut henkilötiedot, jotka luovutat ollessasi yhteydessä meihin

Tarkoitus: Yrityksen palveluiden ja tuotteiden kehittäminen, asiakasyhteisön analysoiminen
Esimerkki: Käyttökokemusten analysointi, tuotevalikoiman analysointi
Oikeudellinen perusta: Oikeutettu etuus
Säilytysaika: 3 vuotta ostotapahtumasta

Henkilötietotyyppi:

 • Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero
 • Tilaustiedot
 • Toimitustiedot
 • Maksutiedot
 • Verkkosivuston käyttö

Tarkoitus: Palveluiden väärinkäytön estäminen ja rikkeiden hillitseminen
Esimerkki: Petosten estäminen, luvattoman pääsyn estäminen käyttötileille
Oikeudellinen perusta: Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen tai  oikeutettu etuus
Säilytysaika: Niin kauan kuin sovellettava laki vaatii

Henkilötietotyyppi:

 • Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero
 • Tilaustiedot
 • Toimitustiedot
 • Maksutiedot

6. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Jollyroom säilyttää henkilötietoja vain tarvittavan ajan. Säilytysajan pituus määräytyy henkilötietotyypin ja säilytystarkoituksen mukaan. Lisätietoja kohdassa 5.

7. Kuinka henkilötiedot suojataan?

Jollyroom on tehnyt kaikki tarvittavat turvatoimet henkilötietojesi suojelemiseksi ja voit turvallisin mielin jättää henkilötietosi meille. Estämme asiattoman pääsyn, levittämisen ja muuttamisen mm. tallentamalla henkilötiedot kulunvalvontajärjestelmällä ja palomuurilla suojattuihin tietokantoihin. Henkilötietojesi jakaminen yhteistyökumppaneidemme kanssa tapahtuu aina voimassa olevan tietosuojakäytännön pohjalta ja kommunikointi on kryptattu.

8. Luovutetaanko henkilötietoja kolmannelle osapuolelle?

Jollyroom luovuttaa henkilötietosi vain välttämättömille tietosuojakäytäntöä noudattaville yhteistyökumppaneille tai konserniyhtiöille. Esimerkkejä yhteistyökumppaneista ovat yhtiöt, jotka mahdollistavat Jollyroomin toiminnan esimerkiksi tavarantoimitusten, maksun ja viestinnän tahoilla. Nämä yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietojasi vain voidaksemme varmistaa noudattavamme laillisia velvoitteitamme sekä saattavamme loppuun ostosopimuksia ja suostumuksia. Saatamme luovuttaa henkilötietojasi tavarantoimittajillemme, esimerkiksi reklamaation tai varaosamyynnin yhteydessä. Tilatessasi asiakaspalvelusta varaosan tuotteeseesi voimme myös pyytää laskutukseen tarvittavia tietoja, kuten henkilötunnuksesi. Näissä tapauksissa tiedot käsitellään yhteistyökumppaniemme tietosuojakäytäntöjen ja meidän tavarantoimittajasopimusten mukaisesti.

Jollyroom voi luovuttaa henkilötietosi myös silloin, kun kyseessä on lakivaade tai vaade viranomaiselta, jos kyse on Jollyroomin oikeudellisten etujen turvaamisesta, petoksen havaitsemisesta tai väärinkäytösten tai muiden turvallisuuskysymysten estämisestä. Jos joku Jollyroomin tavarantoimittajista tai yhteistyökumppaneista on EU/ETA-maiden ulkopuolella, voi Jollyroom mahdollisesti siirtää henkilötietosi kohdemaahan. Jos henkilötiedot siirretään EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, ryhtyy Jollyroom vaadittaviin toimenpiteisiin siirtääkseen henkilötiedot EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin laillisella tavalla. Mikäli hyväksyntä henkilötietojen jakamisesta kolmannen osapuolen kanssa puuttuu, ei henkilötietoja jaeta.

9. Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit aina olla meihin yhteydessä, jos haluat tietää, mitä henkilötietoja säilytämme sinusta, tai jos haluat korjata virheitä tai poistaa henkilötietojasi. Voimme myös pyynnöstäsi tai omasta aloitteestamme korjata, poistaa tai lisätä tietoja, jotka on todettu vääriksi tai riittämättömiksi. Sinulla on myös oikeus vaatia:

Henkilötietoihisi pääsy:​
Sinulla on oikeus vaatia rekisteriote toimenpiteistä, jotka teemme henkilötietoihisi. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsiteltävistä henkilötiedoista. Allekirjoitetun kirjallisen anomuksen avulla sinulla on oikeus saada rekisteriote, josta ilmenee, mitä tietoja Jollyroomilla on sinusta, tietojesi käsittelyn tarkoitus ja mille vastaanottajille tietojasi on luovutettu tai aiotaan luovuttaa. Rekisteriotteesta ilmenee myös mistä tiedot on haettu, jos ne eivät ole sinun jättämiäsi, automaattisen päätöksenteon olemassaolo (profilointi mukaan lukien) sekä ennustettu ajanjakso, jolloin tietoja varastoidaan tai mitä kriteereitä ajanjakson määrittämiseen käytetään. Sinulla on myös oikeus saada rekisteriotteessa tietoja muista tässä kohdassa luetelluista oikeuksista.

Henkilötietojesi oikaisu:
Tulemme pyytäessäsi korjaamaan sinua käsittelevien henkilötietojen virheelliset tai puutteelliset tiedot mahdollisimman nopeasti. Emme kuitenkaan pysty tekemään henkilötietojen muutoksia tällä hetkellä käsiteltäviin tilauksiin.

Henkilötietojesi poistaminen:
Tulemme pyytäessäsi poistamaan sinua koskevat henkilötiedot, mikäli niillä ei ole käyttöä niiden alkuperäisessä tarkoituksessa. Mikäli henkilötietojen käsittelyssä on lainsäädännöllisiä vaatimuksia esimerkiksi kirjapito- ja verolakiasioissa, lopetamme tietojen käsittelyn muuhun tarkoitukseen kuin mitä laki sallii.

Henkilötietojesi käsittelyn rajaaminen:
Tulemme pyytäessäsi rajaamaan henkilötietojesi käsittelyä tiettyjen rajoitusten sisällä.
Sinulla on oikeus tietojen siirtoon, mikä tarkoittaa oikeuttasi saada ja lähettää henkilötietosi jäsennellyssä ja yleiskielisessä muodossa toiselle yhteystietovaltuutetulle tiettyjen edellytysten täyttyessä.
Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä niissä tapauksissa, joissa päämääränä on vastapuolen oikeutettu etuus. Kyseisen käsittelyn vastustamisen yhteydessä tulemme jatkamaan henkilötietojen käsittelyä vain, jos perustellut syyt käsittelylle ovat sinun intressejäsi raskaammat.
Suoramarkkinointitapauksissa sinulla on aina oikeus vastustaa tällaista kohtelua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@jollyroom.fi. Kun olemme vastaanottaneet vastalauseesi, lopetamme henkilökohtaisten tietojen käsittelyn markkinointitarkoituksissa. Voit myös kieltäytyä markkinoinnin jatkamisesta jokaisen tilauksen yhteydessä.
Sinulla on myös oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelytavasta tietosuojaviranomaiselle.

10. Evästeet

Jollyroom käyttää evästeitä verkkosivuillaan. Lisätietoja löydät kohdasta Evästekäytäntö.

11. Muutokset yksityisyydensuojaehdoissa

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme, jos se tulisi tarpeelliseksi esimerkiksi uuden teknologian ansiosta. Pyydämme ystävällisesti sinua huolehtimaan, että käytössäsi on aina uusin versio. Mikäli tämän tietosuojaselosteemme kohdat muuttuvat, tiedotamme siitä kotisivuillamme.

12. Yhteystiedot

Kaikki tietosuojasta kiinnostuneet ja kotisivuillamme käyvät vierailijat tavoittavat meidät alla olevasta osoitteesta:

Jollyroom AB
Sörredsvägen 111
417 29 Göteborg, Ruotsi

Puhelin: 09-42415555
Sähköposti: tietosuoja@jollyroom.fi