Fleecevaatteet

Ihanan pehmeät fleecevaatteet pitävät lapsesi lämpimänä vuoden viileimpinä päivinä! Meiltä saat mukavat fleecetakit, fleeceasut, fleecehousut ja fleecehaalarit kaikenikäisille lapsille. Valikoimassamme on useita tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Didriksons, Reima, LEGO Wear, Nordbjørn, Lindberg sekä Bergans.

Myydyimmät

 • 371 tulosta.

  Laadukkaat fleecevaatteet kevät- ja syyskausille

  Kuten monet vanhemmat tietävät, lasten pukeminen oikein kevät- ja syyskausilla on hankalaa, koska silloin ei ole kylmä eikä kuuma. Hyvä vaihtoehto on silloin fleecevaatteet. Fleece on täydellinen materiaali lapsille, sillä se on mukavaa, käytännöllistä ja kestävää – ja se sopii kaikkiin säihin! Fleecevaatteita on nykyisin helposti saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä, ja kun löydät sinun lapsellesi sopivan mallin, voit olla varma siitä, että sitä tulee käytettyä!

  Valtava valikoima lasten fleecevaatteita Jollyroomilla

  Meiltä täältä Jollyroomilta löydät kaikki fleecevaatteet lapsellesi. Valikoimaamme kuulu muun muassa fleecetakit, fleecehousut ja fleecemekot sekä lapsille että vauvoille. Kaikki tunnetuilta ja laadukkailta tuotemerkeiltä kuten Didriksons, Reima ja Lego Wear – vain muutamia mainitakseni! Ja mikäli vaate ei ole sopiva, voit palauttaa sen meille takaisin helposti ja nopeasti!

  Tutustuthan myös muihin tuotteisiimme: meiltä löydät nimittäin myös talvitakit, talvihaalarit ja ylipäätään kaikki ulkovaatteet, mitä lapsesi tarvitsee sekä paljon muuta! Tervetuloa!