Itkuh√§lytin on k√§yt√§nn√∂llinen apuv√§line, jonka avulla vanhemmat saavat kuuloyhteyden eri huoneessa tai pihalla vaunuissa nukkuvaan vauvaan. Itkuh√§lytin koostuu yleens√§ kahdesta laitteesta: vauvan l√§hetinosasta, ja vanhemman yksik√∂st√§, jossa on vastaanotin. Hyv√§ss√§ itkuh√§lyttimess√§ on selke√§ √§√§ni sek√§ pitk√§ kantavuus. Meilt√§ l√∂yd√§t valikoiman laadukkaita itkuh√§lyttimi√§ ‚Äď niin videokameralliset h√§lyttimet kuin markkinoiden testivoittajat!
75 tulosta.

Itkuhälytin – turvallinen ja helppo ratkaisu sekä vanhemmille että lapsille

Itkuhälytin on oiva apu silloin, kun sinun pitäisi olla kahdessa paikkaa yhtäaikaa. Nykyaikaisten itkuhälyttimien avulla voit tehdä mitä haluat ja milloin haluat samalla, kun pidät pikkuistasi silmällä. Ja heti, kun lapsi itkee tai liikkuu levottomasti, sinä tiedät sen!

Löydä testivoittajat Jollyroomilta

Me täällä Jollyroomilla otamme lasten turvallisuuden vakavasti, ja siksi meidän itkuhälyttimien valikoima on laaja ja monipuolinen. Meiltä löydät kaikenlaiset itkuhälyttimet kaikkiin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu muun muassa itkuhälytin kameralla, itkuhälytin lämpömittarilla ja itkuhälyttimiä monella muulla modernilla toiminnolla. Useat näistä tuotteista ovat testivoittajia!

Mitä tulee tuotemerkkeihin, olemme valinneet parhaimmat ja luotettavimmat: Padwico, iNanny, Philips Avent ja Motorola – vain muutamia mainitakseni. Kaikille itkuhälyttimille yhteistä on se, että ne takaavat sinulle katkeamattoman yhteyden lapseesi. Ja kun ostat tuotteesi Jollyroomilta, voit laadun lisäksi olla varma siitä, että saat tuotteesi netin parhaaseen hintaan. Meillä on nimittäin hintatakuu!

Ja mikäli etsit itkuhälyttimien lisäksi muita käteviä vauvojen ja lasten tuotteita, löydät nekin meiltä: leikkikehä, babysitteri, kävelytuoli ja monet muut tuotteet kuuluvat myös valikoimaamme!