Junaradat & Leikkipöydät

Lapset rakastavat mielikuvituksellisia junaleikkejä. Jollyroomilta saat upeat junaradat ja leikkipöydät lapsille. Valikoimastamme löytyvät myös puiset kiskot, värikkäät veturit, sillat ja muut osat. Meiltä saat myös supersuositut BRIO-junaradat lapsille. Rakenna omannäköinen junaratasi ja nauti matkasta kiskojen päällä!
177 tulosta.

Junaradat ja leikkipöydät – monien tuntien leikkeihin!

Anna lapsesi tehdä jännittäviä seikkailuja ja retkiä kylien, vuorien ja tutkimattomien maiden välillä näiden uskomattoman hienoja junaratojen sekä leikkipöytien äärellä. Junarata ja leikkipöydät tarjoavat useiden tuntien leikit lapsille ja miksei myös aikuisille? Mahdollisuudet ovat rajattomat, sillä junarataa voi laajentaa lukemattomilla lisäosilla!

Huolella valitut leikkipöydät ja junaradat

Meiltä saat monet erilaiset leikkipöydät ja junaradat luotetuilta tuotemerkeiltä. Valikoimaamme kuuluu eri värisiä, eri mallisia ja eri kokoisia vaihtoehtoja, joten voit olla varma siitä, että löydät meiltä juuri sinun lapsellesi sopivan vaihtoehdon. Päästäkää siis mielikuvituksenne valloilleen ja keksikää yhdessä uusia jännittäviä tarinoita! Lasten leikkipöytä ja junarata ovat sopivia jokaiseen lapsiperheeseen sekä hinnan että niiden hauskuuden puolesta!