Lasten takit

Oikeanlainen takki pitää lapsen olon lämpimänä ja mukavana säästä riippumatta. Meiltä löydät laajan valikoiman lasten takkeja kaikkiin vuodenaikoihin. Valittavana viileitä kevät- ja kesätakkeja, tuulen- ja vedenpitäviä syystakkeja sekä toiminnallisia talvi- ja toppatakkeja.
553 tulosta.

Hanki lasten takit Jollyroomilta

Täydellisen takin valitseminen lapselle ei ole koskaan ollut helpompaa. Jollyroomista hankit korkealaatuiset ja muodikkaat lasten takit, jotka pitävät lapsen olon mukavana säällä kuin säällä, vuodenajasta riippumatta. Valikoimamme on täynnä kestäviä ja toiminnallisia ulkovaatteita kaikenlaisiin ulkoseikkailuihin.

Me Jollyroomilla ymmärrämme, kuinka lastesi vaatetustarpeet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, minkä vuoksi tarjoamme huippumerkkien, kuten Didriksonsin, Petite Cherié Atelierin, Nordbjørnin ja Lindbergin trendikkäitä ja fiksuja takkeja koko vuodeksi, etsitpä sitten lämmittävää toppatakkia, eristävää parkaa, vedenpitävää kuoritakkia tai kevyttä tuulitakkia.

Valitse lapsen takki vuodenajan mukaan

Oikeanlaisen takin valitseminen vaihtelevaan säähän ja kuhunkin vuodenaikaan voi olla haasteellista. Pikaoppaamme auttaa sinua löytämään sopivan takin joka tilanteeseen!

  • Talvella tarvitaan eristäviä vaatteita. Suosittelemme malleja, joissa on eristävä untuvatäyte tai synteettinen toppaus sekä hitsatut saumat. Lukuisissa malleissa on myös käytännöllisiä lisäominaisuuksia, kuten irrotettava huppu ja lumilukoilla varustetut hihansuut ja helma, jotka suojaavat lumelta. Heijastavat yksityiskohdat parantavat lapsen näkyvyyttä pimeällä. Meiltä löydät talvitakit kaikenlaisiin talviaktiviteetteihin ja -leikkeihin, kuten hiihtoon, lasketteluun ja pulkkailuun.

  • Kevään myötä lämpötilat nousevat pikkuhiljaa. Keväälläkin takin tulee olla lämmin, mutta myös joustava ja hyvin hengittävä. Valikoimamme kevättakit on valmistettu kevyemmistä materiaaleista, jotka ovat vedenpitäviä ja hengittäviä. Tekninen kevättakki pitää lapsen kuivana ja lämpimänä joka säällä.

  • Kesä ei välttämättä vaadi raskaita vaatteita, mutta kevyt lasten takki on hyvä varuste rantapäiviin ja kesäiltoihin. Kesään sopivat takit, jotka ovat hyvin hengittäviä, kuivuvat nopeasti ja suojaavat UV-säteiltä.

  • Syksy vaatii monipuolisen takin, joka suojaa tehokkaasti välikauden vaihtelevassa säässä. Välikausitakkimme on varustettu teknisillä ominaisuuksilla, kuten lämmittävillä vuorilla ja kevyillä materiaaleilla. Huput, heijastavat yksityiskohdat ja fleecevuorit pitävät lapsen olon mukavana ja tarjoavat lisäsuojaa koulumatkoille ja ulkoleikkeihin.

Jollyroomin valikoima tarjoaa laadukkaat lasten takit eri vuodenaikoihin. Älä anna kelin estää hauskanpitoa – sopivaan takkiin varustautuneena lapsi voi nauttia ulkoleikeistä joka säässä!