Soittimet

Soittaminen on huippuhauskaa ja sitä voi harrastaa niin yksin kuin koko perheenkin kanssa. Jollyroomin laajasta valikoimasta löydät paljon erilaisia soittimia. Valikoimastamme löytyvät niin puhallinsoittimet, kitarat, rytmisoittimet, mikrofonit, pianot ja kosketinsoittimet kuin rumpusetit ja lyömäsoittimet. Tutustu kattavaan valikoimaamme alla ja ihastu!
116 tulosta.

Soittimia luoville ja iloisille lapsille

Musiikki on elämän suuri ilo, ja totta kai myös lasten täytyy saada tutkia kiinnostustaan musiikkiin. Riippumatta siitä, pitävätkö lapsesi rummuista, värikkäistä pianoista vai upeista kitaroista, verkkokaupastamme löytyy jokaiselle kiinnostava soitin. Ei pidä unohtaa, että instrumentteja on monenlaisia ja niin on lauluääniäkin. Lapsesi on kenties laulajatyyppiä ja ilostuu leikkimikrofonista saadessaan olla hetken poptähtenä.

Jollyroomilta löydät soittimet, joista lapsesi unelmoi

Jollyroomilla on suuri valikoima erilaisia soittimia, joiden joukosta löytyy hauskoja instrumentteja kaikenikäisille lapsille. Perheen pienimmille saattavat sopia rumpusetit ja lyömäsoittimet. Taaperoikäiset innostuvat taatusti myös Brion rummusta, joka on valittu vuoden 2014 vauvaleluksi. Suuresta soitinvalikoimastamme löydät myös lasten kitarat, pianot, keyboardit, puhallinsoittimet ja monet muut instrumentit. Soittimemme tulevat tunnetuilta tuotemerkeiltä, joiden seurassa ehkä myös sinä olet viettänyt lapsuutesi. Esimerkkeinä voimme mainita Brion, Woodliin, Disneyn ja Yamahan. Kurkista valikoimaamme ja anna lapsesi musiikillisen luovuuden virrata!

Etsitkö muitakin leikkikaluja? Käy tutustumassa leluosastoomme. Sieltä löydät lasten pelit, leluautot, LEGO-palikat ja paljon, paljon muuta! Tervetuloa!