• Reima-header-1920x700.jpg

Reima

Jollyroom tarjoaa suuren valikoiman Reiman UV-vaatteita, haalareita ja sadevaatteita lapsille. Reima on kotimainen tuotemerkki, joka on valmistanut käytännöllisiä lastenvaatteita jo yli 70 vuoden ajan. Kaikki tuotteet ovat testattuja yltääkseen siihen laatu- ja ja toiminnallisuustasoon, joita keskittyminen turvallisuuteen ja innovaatioon vaativat.

503 tulosta.

Reiman lastenvaatteet joka säähän

Vaatteiden on oltava mukavia ja toiminnallisia, jotta lapset pystyvät leikkimään ja liikkumaan ulkona. Lastenvaatteiden suhteen ei tule tehdä kompromisseja. Sen sijaan tulisi varmistaa, että pikkuisilla on päällään aina yhtä kestävät ja laadukkaat vaatteet kuin meillä aikuisillakin. Mukavuus ja vaatteiden liikkuvuus ovat tärkeitä asioita erityisesti lapsille, sillä lapset leikkivät ja peuhaavat enemmän kuin me tylsät aikuiset!

Suomalainen Reima-lastenvaatemerkki suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia lastenvaatteita, joissa lapsi voi liikkua vapaasti ja esteettömästi – satoipa ulkona vettä, räntää tai lunta! Reiman valikoimassa on vaatteita kaikenikäisille lapsille. Reiman vaatteiden avainsanoja ovat käytännöllisyys, laatu, turvallisuus sekä innovaatio. Tuotteiden testaamisesta ja hyväksymisestä vastaa maailman vilpittömin testiraati: nimittäin lapset itse!

Lukuisia Reiman lastenvaatteita Jollyroomilta!

Reima-valikoimastamme saat laadukkaat ja miellyttävät lastenvaatteet joka säähän. Meillä on Reiman suositut Reimatec-talvitakit ja muut ulkotakit, toppahaalarit, hatut, rukkaset, UV-vaatteet, uima-asut sekä paljon, paljon muuta – ja kaikille vaatteille on ominaista Reimalle ominainen tyyli ja käytännöllisyys!

Meillä on myös suuri valikoima Reiman lastenkenkiä. Täältä löydät kaiken vauvan ensiaskelkengistä sandaaleihin ja lasten kumisaappaisiin, talvisaappaisiin sekä vapaa-ajan kenkiin.

Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Osta takit ja välikausihaalarit siis meiltä!