Polkuautot & Potkuautot

Onko lapsesi unelmissa ajaa yhtä nopeasti kuin formulakuljettajat tai huristella Ferrarin kyydissä? Jollyroomilta saat hauskat ja vauhdikkaat lasten polkuautot perheen pienimmille! Meiltä löydät myös värikkäät potkuautot jotka muistuttavat kovin oikeita autoja. Nappaa nopea potkuauto alle ja huristele kilpaa kaverin kanssa! Polkuautolla pääset nopeasti eteenpäin, mikäli jaksat vain polkea!
170 tulosta.

Hauskoja polkuautoja ja potkuautoja lapsille

Suurin osa lapsista rakastaa vauhtia ja jännitystä, ja juuri sitä potkuautot tarjoavat! Mikä olisikaan hauskempaa kuin kiitää eteenpäin polkuauton tai potkuauton kyydissä? Vauhdin huuman lisäksi nämä lelut tarjoavat myös jotain muuta – ne nimittäin kehittävät lapsen motorisia kykyjä, suuntavaistoa, lihaksia ja koordinaatiota.

Kun lapselle on aika ostaa oma ensimmäinen auto, on tärkeää ymmärtää, mitä eroa on polkuautolla ja potkuautolla. Potkuautot ovat hieman polkuautoja pienempiä ja näin ollen myös sopivia niille perheen pienille, jotka osaavat jo istua ja potkia vauhtia itsekseen. Polkuauto tai jännittävät polkutraktorit sen sijaan sopivat isommille lapsille, ja niillä voi huoletta huristella joko omalla kotipihalla tai pyörätiellä. Kummallekin mallille yhteistä on se, että niissä on yleensä joko peräkärry tai säilytystilaa istuimen alla, joten leikkikalujen ja pehmolelujen mukana kuljettaminen on helppoa ja hauskaa!

Valtava valikoima nopeita polku- ja potkuautoja

Meillä Jollyroomilla on monipuolinen ja laaja valikoima erilaisia polku- ja potkuautoja. Meiltä designiä ja retroa rakastavat vanhemmat löytävät klassiset Mini Speeders -potkuautomallit, ja multaa sekä työkoneita rakastaville on puolestaan tarjolla mahtavia John Deeren polkutraktoreita. Riippumatta siitä, millaisia autoja lapsesi rakastaa, löydät etsimäsi meiltä: BERGin gokartit, Pinepeakin polkutraktorit ja Little Tikesin potkuautot.

Ostaessasi polkuauton tai potkuauton Jollyroomilta voit olla varma siitä, että saa tuotteesi aina netin parhaaseen hintaan. Meillä on nimittäin hinta takuu kaikille tuotteillemme! Tutustuthan myös laajaan pyörä-, potkupyörä- ja kypärävalikoimaamme – sillä hauskat leikit ja turvalliset leikit kulkevat käsi kädessä.