Turvaistuimet

Meillä on suuri valikoima turvaistuimia kaikenikäisille lapsille. Valikoimastamme löydät turvakaukalot, turvaistuimet, turvavyöistuimet kuin istuinkorokkeet erilaisilla kiinnitysmenetelmillä. Valitse meiltä turvallinen ja laadukas turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsellesi tai vauvallesi. Valikoimassamme on turvaistuimia markkinoiden suosituimmilta merkeiltä. Meiltä löydät myös markkinoiden testivoittajat!

Myydyimmät tuotteet

 • Suositut tuotemerkit

  Turvallista matkaa

  Lapsista huolissaan oleminen on osa vanhemmuutta. Hankkiessasi turvallisen ja korkealaatuisen turvaistuimen sinulla on ainakin yksi asia vähemmän, josta tarvitsee olla huolissaan. On olemassa monia turvaistuinmalleja, jotka on muotoiltu sopimaan lapsille 12 ikävuoteen asti. Turvakaukalo on oikea valinta perheen pienimmille, 0–12 kg painoisille vauvoille. Kun turvakaukalo käy liian pieneksi, on lapsen aika siirtyä käyttämään selkä menosuuntaan päin olevaa turvaistuinta. Lasten suositellaan matkustavan selkä menosuuntaan päin mahdollisimman pitkään, jopa 5-vuotiaiksi saakka. Kun lapsi on kasvanut ulos turvaistuimesta, siirrytään käyttämään turvavyöistuinta tai istuinkoroketta, Turvavyöistuimen ja istuinkorokkeen ero on se, että turvavyöistuimessa on korkea selkä- ja niskatuki. Turvaistuimen käyttöä suositellaan 10–12 ikävuoteen saakka.

  Korkealaatuiset turvaistuimet Jollyroomilta

  Turvaistuin on välttämättömyys haluttaessa taata lapsen turvallisuus autolla matkustaessa. Meillä Jollyroomilla on laaja valikoima turvallisia ja mukavia lasten turvaistuimia 12 ikävuoteen saakka. Tarjolla on turvakaukaloita, turvaistuimia, turvavyöistuimia ja istuinkorokkeita eri väreissä ja kuoseissa. Täältä löydät vauvallesi ergonomisesti muotoillut turvakaukalot, jotka on valittu testivoittajiksi. Meillä on myös paljon turvallisia, selkä menosuuntaan päin asetettavia turvaistuimia, jotka sopivat 9–25 kg painoisille lapsille. Löydät myös monet upeat ja turvalliset turvavyöistuimet ja istuinkorokkeet hieman vanhemmalle lapsellesi.

  Laajassa valikoimassamme on monia testivoittajia monilta tunnetuilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä, kuten Britax Römer, Axkid, Maxi-Cosi ja Cybex. Kurkista myös Lisätarvikkeet-osastoomme jos etsit autopeilejä, penkinsuojuksia, aurinkosuojia tai niskatyynyjä helpottamaan automatkaa. Tervetuloa löytämään sopiva turvaistuin sinun lapsellesi, jotta autolla matkustamisesta tulee turvallista ja kätevää!