Kolmipyörät

Kolmipyörä on täydellinen ensipyörä pienelle lapselle. Valikoimastamme löydät lasten kolmipyöräiset useissa tukevissa ja iloisen värikkäissä malleissa, joiden avulla lapsi voi harjoitella pyöräilyyn vaadittavaa motoriikkaa ja kehon hallintaa. Valittavana on monia tunnettuja merkkejä, kuten Smoby, Kinderkraft ja Pinepeak.
71 tulosta.

Mikä on kolmipyörä?

Kolmipyörä on nimensä mukaisesti kolmella renkaalla varustettu pyörä, joka on suunniteltu tuomaan vakautta lapsen ensimmäisiin pyöräilykertoihin. Kolmipyöräinen rakenne on tukeva ja kaatumaton, jotta lapsen on helppo totutella istumaan satulassa ja opetella polkemista. Tavalliseen kaksipyöräiseen polkupyörään verrattuna kolmipyörällä liikkuminen onkin hitaampaa ja hallitumpaa ja sopii siten täydellisesti lapselle, joka on juuri aloittanut tutustumisen pyöräilyn maailmaan. Monet kolmipyörät on lisäksi varustettu kätevällä työntöaisalla, jonka avulla vanhempi voi avustaa polkemiseen väsähtänyttä lasta. 

Riippumatta siitä, ajaako lapsi omalla pihalla, leikkipuistossa tai kotikadun pyörätiellä, oma pyörä antaa lapselle vapauden tunteen ja kiinnostuksen ympäröivää maailmaa kohtaan. Jokainen polkaisu lisää uteliaisuutta ja tarttuvaa iloa. Kolmipyörä ei siten pelkästään opeta lasta pyöräilemään, vaan se myös kehittää itsenäisyyttä, koordinaatiota ja kehon hallintaa, joiden pohjalta koko elämän mittainen pyöräseikkailu voi syntyä. 

 

Milloin lapsi voi alkaa ajaa kolmipyörällä?

Pyörällä ajon opettelu on jännittävä seikkailu, johon Jollyroom mielellään osallistuu kanssanne. Kolmipyöräinen tarjoaa lapselle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää valmiuksiaan ja pitää hauskaa ulkona. Mutta milloin onkaan sopiva aika aloittaa tämä kolmipyöräinen matka?

Pyöräily alkaa usein kiinnostaa lapsia noin 1,5 ikävuoden kohdalla, ja silloin on hyvä hetki hankkia lapselle ensimmäinen kolmipyörä. Tässä iässä lapselle on kehittynyt kolmipyörällä ajoon vaadittavat perustaidot, ja hän on valmis aloittamaan tasapainonsa harjoittamisen kolmipyöräisen selässä. Kolmipyörä on siten erinomainen ensipyörä pienelle lapselle, ja se kehittää lapsen itseluottamusta omiin kykyihinsä. Kun on tullut aika siirtyä suurempaan pyörään, kannattaa vilkaista Jollyroomin kattavaa pyöräopasta, jossa käymme läpi pyörien kokovaihtoehdot ja annamme hyödyllisiä vinkkejä pyöräostoksille. 

Aivan kuten kaikkien pyörien kohdalla, myös kolmipyörällä ajavan lapsen on hyvä muistaa turvallisuus. Valikoimastamme löydät pyöräilykypärät useissa kivoissa malleissa ja väreissä sekä lisäksi muut pyöräilyvarusteet, joiden avulla pyöräily sujuu entistäkin mukavammin ja turvallisemmin. Valitse siis lapsellesi iloisen värikäs kolmipyörä ja hauskat pyöräseikkailut voivat alkaa. Muistathan, että Jollyroomilta saat tuotteille 365 päivän avoimen kaupan ja hintatakuun koko valikoimalle, jotta sinun ei tarvitse valita rahojen ja kolmipyörän väliltä.