• PhilipsAvent-header-1920x700.jpg

Philips Avent

Jollyroomista löydät laajan valikoiman Philips Aventint tuotteita. AVENT on jo vuodesta 1984 asti valmistanut tuotteita, jotka perustuvat laajoihin tutkimuksiin ja testeihin. Nyt, osana Philips AVENT konsernia, tulee AVENT jatkamaan innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä tulevaisuudessakin. Heidän innovatiiviset tuotteensa tekevät lasten syöttämisestä sekä lapsen turvallisuudesta ja terveydestä huolehtimisesta helpompaa.

72 tulosta.

Philips Aventin tuttipullot, itkuhälyttimet ja rintapumput

Kiireisen pikkulapsiarjen keskellä Philips Aventin modernit ja innovatiiviset itkuhälyttimet, imetyssuojat, tuttipullot sekä manuaaliset ja sähkökäyttöiset rintapumput ovat suureksi avuksi. Philips Aventin tuotteet on kehitetty kattavien tutkimusten ja kliinisten testien avulla, jotta lastentarvikkeet toimisivat käytännössä mahdollisimman hyvin.

Laaja valikoima Philips Avent -tuotteita Jollyroomilla

Meiltä löydät useita Philips Aventin testivoittajatuotteita, kuten tuttipulloja, itkuhälyttimiä, rinnanhoitotuotteita ja rintapumppuja. Saatavilla monta eri mallia ja värivaihtoehtoa, joista voit valita mieluisimman.

Vilkaise myös valikoimamme lelut, lastenvaatteet, lastenvaunut ja imetystyynyt ja tilaa kerralla kaikki tarvittava lapsellesi. Jollyroomilta hankit lastentarvikkeet aina edulliseen hintaan ja saat tilauksellesi 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli olet tyytymätön tilaamaasi tuotteeseen, voit helposti ja kätevästi palauttaa sen takaisin meille. Tervetuloa ostoksille!