• Maxi-Cosi-header-1920x700.jpg

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi tarjoaa turvaistuimet ja turvakaukalot automatkalle. Ne on hyväksytty viimeisimpien turvallisuusnormien mukaan ja suojaavat lastasi tehokkaasti.

84 tulosta.

Miellyttävä testivoittaja

Maxi-Cosi on palkittu tuotemerkki, joka on erityisesti keskittynyt nerokkaisiin ratkaisuihin ja lapsen turvallisuuteen tuotteidensa valmistuksessa. Laadusta tai turvallisuudesta ei voi tinkiä, kun kyse on pienestä ja herkästä elämästä. Maxi-Cosi-tuotteet on testattu ja hyväksytty viimeisimpien turvallisuusvaatimusten mukaan. Esimerkkinä turvallisuusvaatimuksista on I-Size, joka on lasten turvaistuimille määritelty eurooppalainen turvallisuusvaatimus. I-Size otettiin käyttöön kesällä 2013 ja se korvaa vanhan E-säännön.

Markkinoiden parhaimpien turvaistuimien lisäksi Maxi-Cosilla on lukuisia muita tuotteita, jotka tekevät lapsiperheen arjesta helpompaa. Tuotteita ovat esimerkiksi penkinsuojat, autopeilit, hyönteisverkot ja aurinkosuojat sekä useat muut tuotteet, jotka tekevät automatkoista miellyttävämpiä sekä sinulle että lapsellesi. Käytännöllinen Travel System -ratkaisu tekee autosta lastenvaunuihin siirtymisen vaivattomaksi koko perheelle – voit kiinnittää yhdellä klikkauksella Maxi-Cosi-turvakaukalon lastenvaunuihisi ja jatkaa matkaa jalan. Maxi-Cosin turvakaukalot ovat yhteensopivia muiden tuotemerkkien vaunujen kanssa.

Maxi-Cosi panostaa tuotteidensa tyylikkääseen muotoiluun, mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Maxi-Cosilla on pitkä kokemus sekä jatkuva tavoite olla paras turvaistuinmerkki. Tämän takia voit olla varma, että saat tuotteita, jotka on valmistettu sinun tarpeidesi mukaan.

Parasta Maxi-Cosi-tuotemerkiltä

Jollyroomilla on lukuisia turvallisia turvaistuimia ja lastenvaunuja Maxi-Cosilta, joka on klassinen tuotemerkki, ja johon voit vanhempana luottaa. Meillä on suuri valikoima erilaisia turvaistuinmalleja, jotka kaikki ovat hyväksytty voimassa olevien standardien ja säännösten mukaan. Valitse turvakaukalon, turvaistuimien ja turvavyöistuimien joukosta lapsesi ikää ja painoa vastaava malli. Voit myös ostaa turvistuinpaketin, jossa on istuin ja valikoidut lisätarvikkeet. Jollyroomilla on myös hintatakuu, jotta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin.