Ulkopelit

Kesäisin on ihanaa leikkiä ja pelata ulkoilmassa koko perheen voimin. Meiltä löytyy paljon hauskoja pelejä, jotka sopivat sekä rantahietikolle että puutarhanurmelle: kroketti, frisbee, polttopallo, rantatennis – you name it!
107 tulosta.

Kesän hauskimmat ulkoleikit koko perheelle

Kun aurinko viimein alkaa lämmittää pohjoisillakin leveysasteilla, on sekä aikuisten että lasten aika sännätä ulos hauskojen ulkoleikkien pariin! Erilaiset klassiset heittopelit, kroketti, mölkky, frisbeet ja sulkapallo takaavat hauskat yhteiset hetket koko perheelle. Pelasittepa mitä tahansa, tärkeintä on se, että aikuiset ja lapset leikkivät yhdessä!

Monipuolinen valikoima ulkoleluja Jollyroomilta

Meillä täällä Jollyroomilla on monipuolinen valikoima ulkoleikkejä ja ulkopelejä, joista sekä aikuiset että lapset nauttivat. Ulkoleikit tuovat eri ikäiset ihmiset yhteen olipa kyseessä sitten frisbee, rantatennis, sulkapallo, heittoleikit – tai mikä tahansa muu lämpimien kesäpäivien leikki!

Ulkoleikkien lisäksi meillä on totta kai myös paljon muuta sekä lapsia että aikuisia viihdyttävää! Puutarhassa ja rannalla leikittävien ulkoleikkien ohella myös uima-altaat, liukumäet ja pallopelit voivat tarjota iloa useiksi tunneiksi kerrallaan! Kaikki nämä tuotteet saat totta kai luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Bestway, STIGA, Hörby Bruk – vain muutamia mainitakseni!