Seisomalaudat ovat erinomainen, arkea helpottava lisätarvike lastenvaunuihin. Kätevät seisomalaudat ovat juuri tämän takia yksi suosituimmista lisävarusteista vaunuihin. Kun perheeseen syntyy toinen lapsi, voi isompi lapsi matkustaa seisten seisomalaudalla samalla kun toinen matkustaa vaunuissa. Seisomalaudan avulla isompi lapsi voi mielensä ja jaksamisensa mukaan joko kävellä itse tai matkustaa laudalla.
37 tulosta.

Seisomalauta vaunuihin pienille ja väsyneille jaloille

Koko perheen kävelyä vaunujen kanssa on ikävä joutua keskeyttämään siksi, että vanhemman sisaruksen pienet jalat väsyvät kävelemiseen. Tämän takia on hyvä omistaa vaunuihin liitettävä seisomalauta. Kätevä seisomalauta kiinnitetään helposti lastenvaunuihin – kädenkäänteessä olet tehnyt vanhemmalle sisarukselle paikan, jossa hän voi rauhassa lepuuttaa jalkojaan. Mikäli jalat ovat usein erityisen väsyneet, voit hankkia seisomalautaan myös istuinosan!

Löydä lastenvaunuihisi sopiva seisomalauta Jollyroomilta

Jollyroomilla on laaja valikoima seisomalautoja lastenvaunuihin. Me myymme erilaisia lautoja eri suunnittelijoilta, kuten Easy Riderilta, Bumpriderilta ja Mountain Buggylta. Meiltä saat myös seisomalautojen istuinosat, joissa on turvavyöt. Seisomalaudan tavoin myös istuinosa on erittäin helppo kiinnittää paikoilleen.

Katsothan myös valikoimamme muut lastenvaunutarvikkeet. Meiltä löydät puhelin- ja mukinpidikkeet, sadesuojat sekä hyönteisverkot lastenvaunuihin, pehmeät istuinpehmusteet, lampaantaljat sekä paljon muuta!