• Viking-header-1920x700.jpg

Viking

Norjalainen Viking on jo vuodesta 1920 alkaen valmistanut huippulaadukkaita ja vedenpitäviä kenkiä, jotka sopivat vaativaan pohjoismaiseen ilmastoon. Jotta ulkoilu sujuisi mahdollisimman mukavasti, tarvitaan kenkien lisäksi myös toiminnalliset ulkovaatteet. Vikingin valikoimasta löydätkin lasten goretex kengät, välikausikengät, talvikengät ja kumisaappaat sekä toppahaalarit kaikenkokoisille lapsille. 

339 tulosta.

Viking takaa kuivat ja onnelliset jalat

Viking on norjalainen yritys, jolla on yli 100 vuoden kokemus vedenpitävien kenkien valmistamisesta. Koko pitkän historiansa aikana se on keskittynyt tuotekehitykseen ja säiden armoilla pärjäämiseen. Vuosi toisensa jälkeen se on ylittänyt markkinoiden vaatimukset, ja luonut vahvan ja positiivisen yhteyden asiakkaisiinsa. Viking pyrkii koko ajan kehittymää ja luomaa uusia sekä innovatiivisia ratkaisuja lasten kenkien saralla. Vuosien ajan se on esimerkiksi tehnyt yhteistyötä GORE-TEXin kanssa, jotta se voisi tarjota asiakkailleen aina uusinta uutta. Viking kiinnittää tuotteidensa suunnittelussa ja valmistuksessa erityistä huomiota kenkien pohjiin, jotta niillä selviää haastavissakin olosuhteissa. Vikingiltä saat mukavia ja käytännöllisiä kenkiä – siis vain parasta!

Kengät ja vaatteet joka säähän

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Viking-kenkiä ja ulkovaatteita. Saappaat ja talvikengät, välikausikengät, lenkkarit, sandaalit – jokaiseen tilanteeseen ja jokaiseen jalkaan jotakin. Lastenkenkien valikoimassa on kenkiä niin syksyyn, talveen, kevääseen kuin kesäänkin, ja kaikkien kenkien suunnittelussa täydellinen istuvuus sekä kestävyys ovat olleet suunnittelun ja valmistuksen keskipisteessä. Jollyroomilla on myös laaja valikoima eri kokoisia kenkiä eri ikäisille lapsille.

Jotta kenkien shoppailu netissä olisi hauskaa, löydät meiltä myös useita eri värivaihtoehtoja ja malleja! Halusitpa klassiset, yksiväriset kumisaappaat tai sporttiset kengät – löydät ne meiltä. Vai etsitkö kenties lämpimiä talvikenkiä pulkkamäkeen tai sandaaleita kesän lämpöön? Jollyroomin Viking-valikoimasta löydät varmasti etsimäsi!