Pelit & Palapelit

Pelien pelaaminen on hauskaa ajanvietettä koko perheelle. Laajasta valikoimastamme löydät opettavaiset lasten pelit, parhaat lautapelit aikuisille sekä laadukkaat palapelit joka makuun. Ota haasteeksi 1000 palan palapeli tai kolmiulotteinen 3D-palapeli – tai mikset testaisi kavereidesi yleistietämystä tietovisan parissa?
1658 tulosta.

53,90 €
Ovh: 64,70 €

Pelit ja palapelit lapsille ja aikuisille

Mikäpä olisikaan mukavampaa kuin viettää aikaa lautapelin tai palapelin parissa? Pelien pelaaminen sopii sekä kaikenikäisille lapsille että aikuisille, ja se on hauska tapa kehittää loogista ajattelukykyään, hienomotoriikkaansa ja sosiaalisia taitojaan.

Jollyroomilta lautapelit ja palapelit joka makuun

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia pelejä, olipa valintasi sitten lapsen lempihahmoilla kuvioitu palapeli, aikuisempaan makuun sopiva seurapeli tai jokin suosituista lautapeleistä, jonka parissa viihtyy koko perhe. Valittavana on lukuisia suosittuja tuotemerkkejä, kuten Ravensburger, Hasbro, Tactic ja Peliko.

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa, joten valikoimastamme löydät tietenkin myös valtavan paljon muita leluja. Luovalle lapselle sopii esimerkiksi rakennussarja tai askartelusetti, menevä lapsi puolestaan innostuu sähköautoista tai keppihevosista.

Riippumatta siitä, mihin päädytte, meiltä saa hintatakuun koko valikoimallemme. Sen ansiosta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin ja aina hyvään hintaan!