Leikkiteltat & Leikkitunnelit

Rakenna lastenhuoneeseen tunnelmallinen maja, jossa on mukava leikkiä ja lukea satuja. Valitse lapselle hauskasti kuvioitu leikkiteltta ja lisää leikkeihin uusi ulottuvuus jännällä leikkitunnelilla, jonka läpi on kiva ryömiä.
43 tulosta.

Leikkitelttoja lapsille

Harvat asiat ovat lapsille niin hauskoja kuin hienot leikkiteltat ja leikkitunnelit! Leikkiteltasta touhukkaat pienokaiset saavat tilan, joka on omistettu vain heille. Teltassa voi leikkiä, lukea tai olla vaan ihan omassa rauhassa riippumatta siitä, onko teltta sisätiloissa vai ulkona pihanurmella. Leikkiteltat kutkuttavat lapset mielikuvitusta sijainnista riippumatta. Telttoja on saatavilla monissa eri malleissa, väreissä ja muodoissa. Tiipii on teltan klassikkomuoto, mutta tarjolla on myös raketteja, taloja, linnoja ja muita jännittäviä telttatyyppejä.

Löydä juuri sinun lapsellesi sopiva leikkiteltta

Me jollyroomilaiset olemme eksperttejä mitä tulee leikkitelttoihin ja leikkitunneleihin! Suuresta valikoimastamme löydät kauniskuosiset tiipiiteltat, jotka toimivat tyylikkäinä katseenvangitsijoina lastenhuoneen sisustuksessa. Meillä on myös telttoja lapsen suosimilla aiheilla, kuten Frozen, Minions, Peppi Pitkätossu ja Maailman Vahvin Nalle. Ehkä lapsesi pitää talvesta ja haluaa iglun muotoisen leikkiteltan, johon on yhdistettynä myös leikkitunneli. Kuten sanottu: lapsiasioissa olemme eksperttejä!

Kaikki Jollyroomilla myytävät tuotemerkit ovat tietenkin hyviä ja luotettavia. Leikkitelttamme ovat valmistaneet Alice & Fox, Cloudberry Castle, Kids Concept ja monet muut luotettavat merkit.