Playmobil

Playmobil

Playmobil on valmistanut hauskoja ja kestäviä muovileluja Saksassa vuodesta 1974 asti. Lapset ympäri maailmaa rakastavat Playmobil-leluja, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Meillä Jollyroomilla on laaja valikoima Playmobilin suosittuja leluja ihanista kuorma-autoista ja helikoptereista jännittäviin merirosvolaivoihin ja ihaniin nukkekoteihin.

136 tulosta.

Ajaton klassikko

Playmobil on lastenlelujen klassikko. Heidän suositut leikkisettinsä ja hahmonsa on valmistettu kestävästä muovista, ja heti perustamisen jälkeen vuodesta 1974, Playmobil on ollut luonnollinen osa lastenhuoneiden leluvalikoimaa. Monet vanhemmatkin muistavat, kuinka hauskaa omien maailmojen ja mielikuvitushahmojen toteuttaminen Playmobilen leluilla oli. Tänä päivänä Playmobil on entistäkin hauskempi ja monipuolisempi sillä valikoimaan on tullut monia uusia leikkipakkauksia. Playmobilen kanssa lapsesi ei tylsisty leikkien kestäessä tuntien ajan – välillä vaikkapa maatilalla ja seuraavassa hetkessä jo merirosvolaivalla. Vain mielikuvitus asettaa rajat, eivätkä rajat Playmobilen kanssa tule helposti vastaan.

Playmobilen lelupakkaukset meiltä

Me täällä Jollyroomilla olemme varmoja, että valikoimastamme tulet varmasti löytämään lapsesi uuden lempilelun. Laajassa Playmobil-tuotevalikoimassamme on varmasti jotain, mikä sopii juuri sinun muksullesi. Jotta saisit parhaat mahdolliset vaihtoehdot, olemme täydentäneet varastoamme Playmobile suosituimmilla leluseteillä ja meiltä löydätkin muun muassa City Life, Princess, Pirates, Knight, Super 4, Dollhouse, Family Fun, Porsche, Playmobil 1.2.3 -sarjat sekä paljon muuta. Playmobilen avulla lapsesi voi rakentaa kokonaisia kaupunkeja ja kauppoja, pelastaa prinsessoja ja suojella linnoitusta pahan lohikäärmeen hyökkäykseltä. Eikä hänellä varmasti tule olemaan tylsää!

Playmobilea myös pienille lapsille

Pienille lapsille suosittelemme Playmobilen 1.2.3.-tuotesarjaa. Sarjaan kuuluvat palat ovat tavallista suurempia sopien myös pienille, joilla on tapana tutkia tavaroita suun avulla.

Netin paras hinta

Meiltä saat Playmobile-lelusetit varmasti netin parhaaseen hintaan, 14 päivän palautusoikeudella ja 365 päivän avoimella kaupalla.