• Playmobil-header-1920x700.jpg

Playmobil

Saksalainen Playmobil on valmistanut hauskoja ja kestäviä leluja vuodesta 1974 lähtien. Valikoimastamme löydät muun muassa suositut Spirit, City Life, Novelmore ja Family Fun -setit sekä pienille lapsille sopivat 123-lelut.

PLAYMOBIL-SARJAT

176 tulosta.

Ajaton klassikko

Playmobil on lastenlelujen klassikko. Heidän suositut leikkisettinsä ja hahmonsa on valmistettu kestävästä muovista, ja heti perustamisen jälkeen vuodesta 1974, Playmobil on ollut luonnollinen osa lastenhuoneiden leluvalikoimaa. Monet vanhemmatkin muistavat, kuinka hauskaa omien maailmojen ja mielikuvitushahmojen toteuttaminen Playmobilen leluilla oli. Tänä päivänä Playmobil on entistäkin hauskempi ja monipuolisempi sillä valikoimaan on tullut monia uusia leikkipakkauksia. Playmobilin kanssa lapsesi ei tylsisty leikkien kestäessä tuntien ajan – välillä vaikkapa maatilalla ja seuraavassa hetkessä jo merirosvolaivalla. Vain mielikuvitus asettaa rajat, eivätkä rajat Playmobilin kanssa tule helposti vastaan.

Playmobilin lelupakkaukset meiltä

Me täällä Jollyroomilla olemme varmoja, että valikoimastamme löydät varmasti lapsesi uuden lempilelun. Laajassa Playmobil-tuotevalikoimassamme on varmasti jotain, mikä sopii juuri sinun muksullesi. Jotta saisit parhaat mahdolliset vaihtoehdot, olemme täydentäneet varastoamme Playmobilen suosituimmilla leluseteillä ja meiltä löydätkin muun muassa City Life, Princess, Pirates, Knight, Super 4, Dollhouse, Family Fun, Porsche, Playmobil 1.2.3 -sarjat sekä paljon muuta. Playmobilen avulla lapsesi voi rakentaa kokonaisia kaupunkeja ja kauppoja, pelastaa prinsessoja ja suojella linnoitusta pahan lohikäärmeen hyökkäykseltä. Eikä hänellä varmasti tule olemaan tylsää!

Playmobilia myös pienille lapsille

Pienille lapsille suosittelemme Playmobilin 1.2.3.-tuotesarjaa. Sarjaan kuuluvat palat ovat tavallista suurempia ja sopivat hyvin myös pienille leikkijöille, joilla on tapana tutkia tavaroita suun avulla.

Hintatakuu koko valikoimasta

Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Valtavasta valikoimastamme löydät takuulla mieluisia leluja kaikenikäisille lapsille.