Vesilelut

Uiminen ja vedessä polskiminen on ihana tapa viettää lämmintä kesäpäivää. Jollyroomilta saat hauskat lasten vesilelut, mukaan lukien rantapallot, puhallettavat tuolit sekä vesipyssyt. Valikoimissamme on myös lasten ihastuttavat kylpylelut sekä vaakkuvat kylpyankat. Ota uimalelu kainaloon ja pinkaise rannalle!
143 tulosta.

Vesilelut kaikenikäisille lapsille

Vedessä leikkiminen on hauskaa useimpien lasten mielestä ikään katsomatta – mikä tekisikään leikistä hauskempaa uima-altaalla tai rannalla kuin värikkäät vesilelut? Niinkin yksinkertainen lelu kuin vesipistooli riittää takaamaan useimmille lapsille tuntien leikit. Useimmat vesilelut ovat myös opettavaisia – ne kehittävät lapsen motorisia taitoja. AquaPlayn kanavalelusetit, joissa on kanavia, hanoja ja veneitä, ovat esimerkki näistä pedagogisista vesileluista. Lapsi voi siis oppia vedestä ja fysiikasta!

Jos haluat jotakin muuta rannalle tai altaaseen, voit aina ostaa klassisen rantapallon tai puhallettavan krokotiilin. Tai ehkäpä kumiveneen tai puhallettavan uima-altaan, kelluvan uimapatjan, uimalasit tai kokonaisen snorkkelisetin?

Kyllä, kuten huomaat, täällä on monia vesileluja joista valita!

Löydä lapsillesi mieluisat vesilelut

Jollyroomilla on lukuisia hauskoja ja värikkäitä vesileluja lapsille. Meiltä löydät muun muassa puhallettavat uima-altaat, rantapallot, vesipistoolit sekä kylpyankat. Tämän lisäksi valikoimassamme on kanavaleluja, lelulaivoja sekä snorkkeleita lapsille. Perheen pienimmille on myös uimarenkaita, liukumäkiä, uimapatjoja sekä kylpytukia.

Kaikki tuotteet ovat laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Bestway, Swimpy ja Rätt Start. Valikoimassamme on myös Star Wars sekä Disney -aiheisia vesileluja, mikäli etsit hauskoja kuvioita tai tunnettuja hahmoja lapsellesi.

Hauskaa shoppailukierrosta – ja ihanaa kesää!