Potkupyörät

Tasapainoa kehittävä potkupyörä on täydellinen valinta lapsen ensimmäiseksi pyöräksi. Valikoimastamme löydät tasapainopyörät useissa laadukkaissa malleissa, joiden joukosta löytyy hyvä ensipyörä joka makuun. Valittavana on lukuisia suosikkimerkkejä, kuten Pinepeak, Stiga ja Kinderkraft.
44 tulosta.

Vauhdin huumaa potkupyörällä

Potkupyörä on kätevä ensipyörä pienelle lapselle, joka opettelee pyöräilyn alkeita. Tasapainopyörässä on satula ja ohjaustanko aivan kuten tavallisessa pyörässä, ja lapsi potkii vauhtia jaloillaan polkemisen sijaan, mikä kehittää pyöräilyyn vaadittavaa tasapainoa ja koordinaatiota tehokkaalla ja hauskalla tavalla.

Jollyroomilta lasten potkupyörät joka makuun

Valikoimastamme löydät 10 ja 12 tuuman potkupyöriä useissa eri malleissa ja väreissä, ja ne sopivat hyvin 1–2-vuotiaalle potkuttelijalle. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten Pinepeak, STIGA ja Smoby.

Jotta potkuttelu sujuisi turvallisesti, päähän kannattaa aina muistaa laittaa kypärä. Tasapainopyörien lisäksi saat meiltä myös polkupyörät ja potkulaudat lapsille ja nuorille sekä valtavan paljon muuta lapsiperheelle sopivaa, kuten sadevaatteita, pihaleluja ja ulkoleikkivälineitä.

Tiesithän jo, että meiltä saa hintatakuun koko valikoimallemme. Sen ansiosta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin ja aina hyvään hintaan!