Asiakaspalvelu

Meistä

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä löytyy kaikkea 0 - 12-vuotiaille lapsille sekä monipuolinen valikoima äitiystuotteita.

Jollyroom perustettiin vuonna 2010 ja nykyisin toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Meillä on 450 ihanaa työntekijää, joista 225 työskentelee kokoaikaisesti ja loput tarpeen mukaan. Meillä on markkinoiden suurin varasto, joka on kooltaan yli 85 000 neliömetriä, ja varastoimme siellä tuotteitamme 39 miljoonan euron arvosta. Palvelemme yli kahta miljoonaa asiakasta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle asiakkaana paras mahdollinen ostoskokemus. Jollyroom auttaa sinua ennen tilaamista ja tilauksen jälkeen sähköpostitse sekä puhelimitse. Meillä on myös 365 päivän avoin kauppa ja hintatakuu. Yrityksellä on vakaa rahoitus, joten asiakkaamme, työntekijämme ja yhteistyökumppanimme voivat luottaa siihen, että pysymme markkinoilla pitkäaikaisesti.

Toimitamme tilauksesi yhteistyössä Postin kanssa.

Jollyroomin perustajat ovat työskennelleet verkkokaupan parissa jo vuodesta 1996 lähtien. Perustajamme ovat olleet mukana rakentamassa useita Pohjoismaiden johtavia verkkokauppatoimijoita, kuten Komplett Group ja Fjellskog Group. Viimeisten 21 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 10 miljoonaa pakettia asiakkaillemme ympäri Pohjoismaita. Kaiken toimintamme perustana on halu tarjota asiakkaille parempi vaihtoehto kustannustehokkaalla verkkopohjaisella mallilla.

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai jos haluat lisätietoja meistä. Tavoitat meidät sähköpostilla asiakaspalvelu@jollyroom.fi tai numerosta 09-42415555. Olet myös tervetullut seuraamaan meitä FacebookissaInstagramissaLinkedInissä sekä uutiskirjeemme välityksellä.

Ystävällisin terveisin,

Toimitusjohtaja Ole Sauar
asiakaspalvelu@jollyroom.fi
Jollyroom AB, yritystunnus: 556815-7159
Verkkokauppa: www.jollyroom.fi