Asiakaspalvelu

Meistä

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä löytyy kaikkea 0–12-vuotiaille lapsille sekä monipuolinen valikoima äitiystuotteita.

Jollyroom perustettiin vuonna 2010 ja on tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava lastentarvikkeiden verkkokauppa. Voimakkaan kasvumme myötä olemme yksi Euroopan nopeimmin kasvavista verkkokaupoista. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan 0–12-vuotiaille lapsille sekä paljon tarvikkeita tuleville ja tuoreille vanhemmille. Yli 35 000 tuotteen valikoimastamme löydät sekä tunnetut että uudet tuotemerkit. Kattavan tuotevalikoimamme lisäksi tarjoamme helppokäyttöisen verkkosivuston, nopeat toimitukset sekä osaavan asiakaspalvelun, joiden ansiosta jo yli 2 000 000 asiakasta on valinnut Jollyroomin.

Jollyroomin fyysinen toiminta on keskitetty Göteborgissa sijaitseviin Campus Jollyroom -toimitiloihin, jotka pitävät sisällään 75 000 neliömetrin keskusvaraston, toimistotilat, showroomin sekä henkilöstölle tarkoitetun ravintolan ja kuntosalin. Niiden lisäksi Jollyroomilla on toimisto Uumajassa sekä kivijalkaliike Tukholman Kungens Kurva -alueella. Henkilöstömme koko kasvaa jatkuvasti ja tällä hetkellä meillä on 500 työntekijää, joista 300 työskentelee kokoaikaisesti ja loput tarpeen mukaan. Jollyroomin pitkäaikaisena tavoitteena on tulla Euroopan suurimmaksi lastentarvikkeiden verkkokaupaksi ja olemme jo aloittaneet laajentumisen Keski-Eurooppaan. Teemme alati parannuksia toimintaamme, jotta voimme taata kaikille asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Jollyroomin perustajat ovat työskennelleet verkkokaupan parissa jo vuodesta 1996 lähtien. Perustajamme ovat olleet mukana rakentamassa useita Pohjoismaiden johtavia verkkokauppatoimijoita, kuten Komplett Group ja Fjellskog Group. Viimeisten 25 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 20 miljoonaa pakettia asiakkaillemme ympäri Pohjoismaita. Kaiken toimintamme perustana on halu tarjota asiakkaille parempi vaihtoehto kustannustehokkaalla verkkopohjaisella mallilla.

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai jos haluat lisätietoja meistä. Tavoitat meidät asiakaspalveluportaalimme kautta tai numerosta 09-42415555. Olet myös tervetullut seuraamaan meitä FacebookissaInstagramissaLinkedInissä sekä uutiskirjeemme välityksellä.

Ystävällisin terveisin,

Mattias Jacobsson, toimitusjohtaja
Jollyroom AB, yritystunnus: 556815-7159
Verkkokauppa: www.jollyroom.fi

Vierailuosoite:
Sörredsvägen 111
418 78 Göteborg
Ruotsi

Postiosoite:
Jollyroom AB
Box 125
423 21 Torslanda
Ruotsi

Arvonlisäverotunniste: FI25763311
Hallituksen toimipaikka: Göteborg, Ruotsi