Uimakengät

Meiltä löydät laajan valikoiman uimakenkiä kauniissa eri kuoseissa, malleissa ja väreissä. Uimakengät suojaavat lapsen herkkiä jalkoja luonnonrannoilla olevilta teräviltä kiviltä, lasinsirpaileilta ja roskilta. Tilaaminen kauttamme on turvallista, helppoa ja edullista. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme tästä.

Uimakengät pieniin jalkoihin

Ethän anna terävien kivien ja liukkaiden kallioiden estää kuuman kesäpäivän hauskoja vesileikkejä? Oikeanlaisten uimakenkien ansiosta lapsesi voi nimittäin leikkiä rannalla tuntikausien ajan. Uimakengät ovat niin kevyet ja joustavat, että tuntuu kuin jalassa ei olisi kenkiä ollenkaan! Ne suojaavat pieniä varpaita teräviltä simpukoiden reunoilta ja polttavalta hiekalta. Kätevät uimakengät kuivuvat nopeasti ja niissä on hyvä pohja, joka antaa lapsellesi pitoa erilaisilla alustoilla. Uimakenkien avulla lapsen on helppo leikkiä itsenäisesti ilman vanhempien apua – olittepa sitten uima-altaalla tai rannalla.

Löydä kesäkauden uimakengät Jollyroomilta

Jollyroomilta löydän laajan valikoiman käytännöllisiä uimakenkiä lapsille. Kaikissa uimakengissämme on erinomainen istuvuus ja varma pohja, joka antaa pitoa juoksujalkojen alle sekä uima-altaalla että rannalla. Uimakenkiä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, sekä UV-suojalla että ilman. Valmistaudu siis kesään ja hanki uimakengät laatumerkeiltä kuten Reima, Crocs ja Swimpy!

Tutustuhan myös muuhun laajaan lasten ja vauvojen uimavaatteiden valikoimaamme. Voit hankkia meiltä kaiken tarvitsemasi: uimapuvut, pelastusliivit, UV-vaatteet ja paljon muuta!