Lastenjuhlat

Aika järjestää ikimuistoiset juhlat lapselle tai tuleville vanhemmille? Meiltä löydät juhlatarvikkeet, juhlakoristeet sekä kaiken muun tarvittavan upeiden juhlien järjestämiseen, olipa kyseessä sitten lasten synttärit, baby shower tai gender reveal juhlat. Valittavana on useita teemoja joka makuun – tutustu valikoimaan ja inspiroidu!
82 tulosta.

Juhlat lapsille ja vanhemmille

Lapsen syntymää ja vanhenemista on syytä juhlistaa ikimuistoisilla juhlilla. Juhliminen alkaa usein jo lapsen odotuksen aikana, sillä tulevalle äidille voi järjestää baby shower -vauvakutsut tai koota sukulaiset ja kaverit yhteen gender reveal -juhliin, jossa paljastetaan vauvan sukupuoli.

Lapselle synttärit ovat monesti vuoden kohokohta, jota odotetaan ja suunnitellaan pitkään. Päätettävänä on monta asiaa, kuten vieraslista, tarjoilut, synttärileikit sekä tietenkin kaikkein tärkeimpänä juhlien teema ja koristelut. Olisiko tämän vuoden teemana Ryhmä Hau, Spider-Man vai kenties yksisarviset?

Kaikki tarvittava onnistuneisiin juhliin Jollyroomilta

Riippumatta siitä, millaiset lasten juhlat on kyseessä, laajasta valikoimastamme löydät sopivat juhlatarvikkeet ja koristeet juhlatunnelman luomiseksi. Valitse juhlatilaan vaikkapa näyttävä ilmapallokaari, happy birthday -viirinauha tai eri väreissä loistava diskopallo ja luo upea kattaus kertakäyttöastioilla, joilla lasten teemasynttärit nousevat uusiin ulottuvuuksiin.

Juhlakoristeiden lisäksi hankittavana on tietenkin lahja päivänsankarille – mutta ei syytä huoleen. Jollyroomin valtavasta valikoimasta löydät nimittäin mieluisat synttärilahjat kaikenikäisille lapsille. Valittavana on esimerkiksi sähköautoja, askartelusettejä ja nukkeja. Meiltä saat lisäksi paljon suosittuja äitiystarvikkeita, jotka sopivat erinomaisesti baby shower -lahjaksi.

Tiesithän jo, että meiltä saa hintatakuun ja 365 päivän avoimen kaupan koko valikoimallemme. Sen ansiosta voit tehdä ostoksia turvallisin mielin ja aina hyvään hintaan!