Sähköautot & Sähköajoneuvot

Huristele punaisella Ferrarilla tai nauti vauhdin huumasta aidonnäköisen Volvon kyydissä! Jollyroomilta löydät hauskat sähköautot, sähkömopot ja muut sähköajoneuvot lapsille. Lasten sähköauto sopii hyvin sekä sisälle että ulkokäyttöön, ja siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Valittavana on useita tunnettuja automerkkejä, kuten Audi, Lambourghini, BMW ja Mercedes. Tutustu valikoimaan ja valitse juuri omalle lapsellesi sopiva ajoneuvo!
58 tulosta.

Lasten sähköautot pienille kuskeille 

Sähköautoilla leikkiminen on suosittua ja hauskaa puuhaa monille lapsille. Lasten sähköajoneuvot tarjoavat lapsille mahdollisuuden kokea aidon ajoelämyksen turvallisesti ja hauskanpidon ohella kehittää motorisia taitojaan. Lasten sähköauto, sähkömoottoripyörä, sähkömopo ja sähkömönkijä ovat suosittuja valintoja lapsille, jotka rakastavat ajamista ja seikkailuja.


Millainen lasten sähköauto on paras?

Paras lasten sähköauto on sellainen, joka tarjoaa lapselle turvallisen ja hauskan ajokokemuksen. Lasten sähköautot sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön, ja ne ovat siten loistava valinta lapsille, jotka nauttivat ulkoilusta ja liikkumisesta. Kauko-ohjattava sähköauto sopii puolestaan hyvin pienelle kuskille, sillä se antaa vanhemmille mahdollisuuden valvoa ja ohjata lapsen ajelua etäältä, mikä lisää turvallisuutta.

Lasten sähköautoja on saatavana useissa erilaisissa malleissa. Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa tunnetut merkit Jeep, Volvo, BMW, Audi ja Mercedes, joiden yksityiskohtaiset ja laadukkaat pienoismallit on valmistettu automerkin myöntämällä lisenssillä. Näiden merkkien lasten sähköautot tarjoavat realistisen ja hauskan ajokokemuksen, joka innostaa lapsia ja antaa heille mahdollisuuden leikkiä aikuisten tapaan.

Lisäksi lasten sähköajoneuvot ovat turvallinen tapa tutustuttaa lapset liikenteeseen ja ajamiseen jo varhain. Valitsemalla laadukkaan ja turvallisen lasten sähköauton varmistat, että lapsesi voi nauttia ajamisesta täysin siemauksin ja turvallisesti. Hanki siis lapsellesi oma sähköauto ja anna hänen kokea aito ajonautinto ja seikkailu omassa ympäristössään!


Miten lasten sähköauton akku ladataan?

Lasten sähköauton lataaminen on helppoa ja turvallista, ja se voidaan ladata tavallisesta pistorasiasta. Kaikkien myymiemme sähköajoneuvojen mukana tulee akku ja yhteensopiva laturi. 

Ennen lataamisen aloittamista varmista, että lasten sähköauton akku on turvallisesti irrotettu tai että sähköauto on kytketty pois päältä. Liitä laturi auton akkuun ja pistorasiaan ja anna sähköauton akun latautua rauhassa. Useimmiten sopiva latausaika on noin 8–10 tuntia, mutta tarkka mallikohtainen suositus kannattaa tarkistaa käyttöohjeista. Jotta akku pysyisi käyttökelpoisena pitkään, ajoneuvo on hyvä ladata vähintään kerran kuukaudessa myös niinä aikoina, kun sitä ei käytetä säännöllisesti. Noudata aina valmistajan antamia ohjeita akun latausajoista ja varmista, että lataus tapahtuu turvallisessa ympäristössä. Käytä pelkästään valmistajan mukana toimittamaa laturia. Vääränlaisen laturin käyttö voi vahingoittaa akkua tai aiheuttaa turvallisuusriskejä.