Keinut & Keinutelineet

Keinuminen on hauska aktiviteetti kaikenikäisille lapsille. Jollyroomin valikoimasta löydät lasten pihakeinut ja keinutelineet joka makuun, olipa valintasi sitten hämähäkkikeinu, vauvakeinu, kahden istuttava keinu tai klassinen kiikku. Valittavana on monta suosittua merkkiä, kuten Plasto, Hörby Bruk ja Nordic Play.
63 tulosta.

Laadukkaat lasten pihakeinut joka makuun

Etsitkö laadukasta lasten keinua pihallesi? Tutustu laajaan valikoimaamme, josta löydät keinutelineet ja pihakeinut lapsille. Lasten keinut ovat suosittu lisä pihaleikkeihin, ja ne tarjoavat lapsille iloa ja liikuntaa samalla. Kiikkuminen myös kehittää lapsen motorisia taitoja ja tasapainoa.  Valikoimastamme löydät laadukkaat ja turvalliset keinut ja kiikut, jotka sopivat eri-ikäisille lapsille.

Lasten keinutelineet ovat suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja tarjoamaan turvallisen keinumahdollisuuden lapsille. Keinutelineet ovat helppoja asentaa ja ne sopivat mainiosti niin piha- kuin puistokäyttöön. Keinutelineiden avulla lapset voivat nauttia ulkoilusta ja leikeistä turvallisesti. Pihakeinut ovat erinomainen tapa lisätä lapsen ulkoleikkejä ja aktiviteetteja. Pihakeinu tarjoaa lapselle mahdollisuuden keinua ja nauttia ulkoilmasta. Keinu pihalle onkin mainio lisä pihan leikkivarusteisiin. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja erilaisia pihakeinuja, jotka sopivat eri tarpeisiin.

 

Vauvan keinut sisälle ja pihalle

Vauvan keinu on mainio tapa rauhoittaa ja viihdyttää pientä lasta samalla tarjoten hänelle kevyttä liikuntaa ja virikkeitä. Vauvakeinu on suunniteltu erityisesti vauvojen tarpeisiin sopivaksi, ja se tarjoaa tavalliseen keinuun verrattuna enemmän tukea ja turvallisuutta. Vauvan keinu on helppo asentaa ja se sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tutustu kattavaan keinuvalikoimaamme, josta löydät vauvakeinut pienille keinujille. 


Laajasta valikoimastamme löydät keinutelineet ja lasten pihakeinut useissa eri malleissa, olipa valintasi sitten suuri hämähäkkikeinu, rengastrapetsi akrobatisiin temppuihin, kahden istuttava keinu, keinulauta tai lautaskeinu. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten PlastoHörby Bruk ja Plum. Meiltä saat lisäksi suuret leikkitelineet, joissa yhdistyy keinu ja liukumäki tai kiipeilyseinä. Löydä suosikkisi useiden erilaisten vaihtoehtojen ja mallien joukosta ja luo lapsillesi mahtava leikkipaikka pihalle.