Kesälämpöpussit

Kesälämpöpussi sopii nimensä mukaisesti käytettäväksi viileinä kesäpäivinä. Kevyt lämpöpussi tai mukavan ohut kaukalopussi suojaa lasta tuulelta ja kevyeltä sateelta hiostamatta ja tarjoaa sopivasti lämpöä koleaan säähän. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, käytännöllisiä malleja ja tyylikkäitä värivaihtoehtoja – tutustu ja valitse omasi.
  • Kategorisida-sommaråkpåsar-header-1920x900.jpg
14 tulosta.

Miksi lapsi tarvitsee lämpöpussin myös kesällä?

Ohut lämpöpussi on kätevä lisävaruste, joka sopii erinomaisesti kesään, kevääseen ja alkusyksyyn. Suomen vuodenaikoihin mahtuu monenlaista säätä ja sää saattaa myös vaihdella reilusti yhden ja saman päivän aikana. Ohuesti topattu lämpöpussi antaa lisälämpöä erityisesti aamuisin ja iltaisin, jolloin aurinko ei lämmitä. On myös hyvä muistaa, että vaikka ulkolämpötila olisi kohtalainen, tuuli ja kosteus voivat tehdä ilmasta viileän tuntuisen. Tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista valmistettu kesälämpöpussi tarjoaa suojaa näitä elementtejä vastaan.

Lämpöpussi saattaa tietyissä tilanteissa olla kätevämpi vaihtoehto kuin pelkkä vaatetus, sillä sen suojaavuutta voi helposti säädellä kansiosaa avaamalla. Monissa malleissa kannen voi myös irrottaa kokonaan, jolloin pohjakappale toimii istuinpehmusteena. Kevyt lämpöpussi sopii lisäksi loistavasti vauvoille, jotka nukkuvat päiväunensa ulkona. Se antaa juuri sopivasti lämpöä ja suojaa olematta kuitenkaan liian tukala. Lämpöpussi luo lapselle oman turvallisen ja mukavan pesän nukkumista varten, mikä voi auttaa rauhoittumaan ja nukahtamaan helpommin ulkona ollessa.


Millainen kesälämpöpussi kannattaa valita?

Lämpöpussia valittaessa pätee liki samat periaatteet kuin kesävaatetuksen kanssa – tarkoituksena on tarjota lapselle mukavuutta, suojaa ja mahdollisuus sopeuttaa lämmittävyyttä säätilan mukaan. Kuten kaikkien lämpöpussien ja vaunutarvikkeiden kanssa, on hyvä myös tarkistaa mallin sopivuus juuri omiin rattaisiisi tai vaunuihisi. Valikoimastamme löydät sekä yleismallisia lämpöpusseja, jotka sopivat kaikenlaisiin rattaisiin, että merkki- ja mallikohtaisia lämpöpusseja, jotka on mitoitettu sopimaan johonkin tiettyyn vaunumalliin. 

Tutustu esimerkiksi Petite Chérien kesälämpöpusseihin, joita on saatavana sekä pidennettävänä mallina että turvakaukaloon sopivana kaukalopussina. Kevyt ja hyvin hengittävä kesälämpöpussi on valmistettu tuulta ja vettä hylkivästä puuvillasekoitteesta ja varustettu ohuella vuorilla, joka tuntuu miellyttävältä lapsen ihoa vasten. Lämpöpusseja on saatavana useissa ihastuttavissa malleissa, joiden kauniit pastellisävyt sopivat hyvin kesään ja kevääseen.  


Kesälämpöpussit ja muut vaunutarvikkeet Jollyroomilta

Riippumatta siitä, mihin malliin ja sävyyn päädyt, löytänet mieluisan lämpöpussin valikoimastamme. Meiltä saat lisäksi paljon erilaisia vaunutarvikkeita, kuten sadesuojia, hyttysverkkoja ja aurinkovarjoja, joiden avulla suojaat lastasi niin sateelta, auringonpaisteelta kuin hyönteisiltäkin ja teet vaunuajeluista mukavan kokemuksen kaikissa sääolosuhteissa. Muistathan, että Jollyroomilta saat tilauksellesi vuoden mittaisen avokaupan ja hintatakuun, joiden ansiosta voit tehdä ostoksia aina hyvin ja turvallisin mielin.