Vauvan lelut

Värikkäät vauvalelut aktivoivat ja kehittävät pienen lapsen aisteja ja taitoja. Valikoimastamme löydät leikkimatot, aktivointilelut, rengastornit sekä muut vauvan lelut joka makuun. Valitse suosikkisi tunnettujen merkkien joukosta.
824 tulosta.

Kehittävät ensilelut vauvalle

Pieni vauva oppii ja kehittyy ympäristöään tutkimalla. Oppimisen tueksi kannattaa valita lisäksi vauvoille suunniteltuja aktivointileluja, joiden kirkkaat värit, selkeät muodot ja erilaiset tekstuurit auttavat stimuloimaan vauvan aisteja.

Jollyroomilta vauvalelut joka makuun

Laaja leluvalikoimamme kattaa paljon erilaisia vauvaleluja, olipa valintasi sitten perinteinen helistin, leikkimatto, hakkalelu tai rakennuspalikat. Meiltä saat lisäksi kävelykärryt, vetolelut ja muut sopivat leikkikalut taaperolle, joka opettelee kävelemään. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten BRIO, Done by Deer ja Fisher-Price.

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa, joten valikoimastamme löydät tietenkin myös valtavan paljon muita leluja kaikenikäisille lapsille. Tutustu vaikkapa pörröisiin pehmoleluihin, klassisiin nukkekoteihin ja vauhdikkaisiin potkuautoihin.

Riippumatta siitä, mihin päädytte, meiltä saa hintatakuun koko valikoimallemme. Sen ansiosta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin ja aina hyvään hintaan!