Pyöräily

Laajasta pyörävalikoimastamme löydät pyörät kaikenikäisille lapsille ja nuorille sekä kätevät pyöräilytarvikkeet. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri omalle lapsellesi sopiva polkupyörä, potkupyörä tai kolmipyörä.
410 tulosta.

Lapsen ensimmäinen pyörä

Jokainen muistaa sen ilon, kun sai ensimmäisen oman polkupyörän. Siihen sisältyy ajatus vapaudesta ja mahdollisuudesta taittaa aiempaa pidempiä matkoja vaivattomasti. Pyörällä pääsee kouluun, kavereiden luokse, harrastuksiin ja retkille. Pyörän lisäksi ikioman kypärän ja pyöräkellon valitseminen ovat uuden pyörän omistajan kohokohtia. Nämä ovat tärkeitä ja ikimuistoisia hetkiä lapsen elämässä, ja juuri siksi me täällä Jollyroomilla haluamme tarjota lapsellesi monipuolisen valikoiman polkupyöriä ja pyöräilytarvikkeita. Jokainen lapsi löytää varmasti oman suosikkinsa!

Valikoimassamme on polkupyöriä sekä isoille että pienille lapsille ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa. Meiltä löydät pyörät, jotka sopivat aloittelijalle ja pyörät, jotka sopivat kokeneemmille pyöräilijöille. Osta samalla upea kypärä ja tuunaa pyörä kellolla, korilla ja vaikkapa omaperäisellä istuimella – ja sitten oletin valmis hauskoille pyöräretkille!

Polkupyörä pienille lapsille

Niille innokkaille pienille pyöräilijöille, jotka eivät ihan vielä pysy pystyssä omalla pyörällä, meillä on pyöräistuimia. Niissä lapsi matkustaa turvallisesti yhdessä muun perheen kanssa. Lisäksi valikoimaamme sisältyvät myös hienot kolmipyörät, nopeat potkupyörät ja upeat tasapainopyörät. Yhteistä kaikille on se, että ne tulevat tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Monark, STIGA ja Hamax. Pyöriä on lisäksi saatavilla muun muassa Disney Frozen, Disney Autot ja Smoby -teemoilla. Muistathan myös, että Jollyroomilla on koko valikoiman kattava hintatakuu, jotta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin.