Keinuhevoset & Keinueläimet

Keinuhevosella ratsastaminen on mukavaa puuhaa, joka kehittää samalla lasten motoriikkaa. Meiltä saat hauskat keinueläimet joka makuun, olipa lapsesi suosikki sitten keinulammas, keinukani tai perinteinen puinen keinuhevonen.
16 tulosta.

Keinuhevonen – klassinen lelu, joka ei mene koskaan pois muodista

Oliko sinulla oma keinuhevonen, kun olit pieni? Todennäköisesti vastauksesi on kyllä! Keinuhevonen on vanha, mutta aikaa ja leikkejä kestävä lelu, johon lapset eivät koskaan kyllästy. Nykypäivänä keinuhevosen ei kuitenkaan tarvitse olla vain hevonen, vaan saatavilla on myös muita hauskoja eläinhahmoja: lampaita, kirahveja, tiikereitä – you name it! Yhteistä niille kaikille on se, että ne ovat lasten mielestä huippuhauskoja!

Valtava valikoima keinuhevosia Jollyroomilla

Meillä Jollyroomilla on valtava valikoima erilaisia lasten keinuhevosia erilaisissa väreissä, malleissa ja muodoissa. Keinuhevosten lisäksi löydät meiltä nimittäin keinulampaita, elefantteja, tiikereitä ja paljon muita eläimiä – kaikki tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Kids Concept, Brio ja Teddykompaniet. Sen lisäksi, että keinuhevonen on hauska lelu lapsille, on se myös lastenhuoneen sisustuksen ihana yksityiskohta.

Kun ostat keinuhevosesi ja muut lastentarvikkeesi Jollyroomilta, voit laadun lisäksi olla varma siitä, että saat tuotteesi meiltä netin parhaaseen hintaan. Meillä on nimittäin hintatakuu – myös keinuhevosille! Tutustuthan siis valtavaan valikoimaamme, johon kuuluu kaikki, mitä lapsesi voisi koskaan toivoa: lelut ja pehmoeläimet, rakennussetit ja paljon muuta. Meiltä löydät tarvitsemasi, sillä olemmehan Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa! Tervetuloa!