Naamiaisasut

Naamiaiset ovat verraton mahdollisuus antaa mielikuvituksen lentää – silloin saa pukeutua miksi vain haluaa! Naamiaisasujemme joukosta löydät esimerkiksi ammatti- ja eläinasut sekä lapsen lempihahmot. Näyttävät lasten naamiaisasut saa täydennettyä esimerkiksi päähinein ja peruukein, naamioin, asein tai työkaluin ja muuta rekvisiittaa käyttäen.
176 tulosta.

Jännittävät naamiaisasut lapsille

Ei ole salaisuus, että lapset rakastavat pukeutumisleikkejä. Olohuoneesta saattaa yhtäkkiä pölähtää hurja ja villi Hulk tai keittiön läpi saattaa tanssahdella ihana Frozen-prinsessa. Jos mikään muu asia ei ole varmaa niin ainakin se, että roolileikit ja hauskat asut ovat lasten suosikkeja. Erityisesti lastenelokuvien ja -sarjojen hahmot ovat lasten mieleen, ja koska Halloweeniä vietetään koko ajan enemmän ja enemmän Suomessakin, on se yksi hyvä syy lisää pukeutua. Valikoima on laaja ja mahdollisuudet rajattomat, kun lapset (ja vähän vanhemmatkin) pukeutuvat mahtaviksi hahmoiksi!

Iso valikoima naamiaisasuja Jollyroomin nettikaupassa

Yhtä iso kuin muu tuotevalikoimamme, on myös Jollyroomin naamiaisasujen valikoima. Meiltä löydät prinsessaasut ja halloweenpuvut, merirosvoasut, cowboyasut, ritarien haarniskat ja lasten naamiaisasut, joiden inspiraationa on toiminut suosikkielokuvien hahmot ja sankarit. Esimerkiksi Spider-Man, Star Wars, Kätyrit, Frozen monet muut hauskat hahmot kuuluvat valikoimaamme. Leikkisten asujen lisäksi meillä on monia hauskoja ammattiin liittyviä asuja, joiden avulla lapset voivat leikkiä aikuisten elämää ja olla vähän pikkuvanhoja.

Lyhyesti sanottuna: Etsitpä naamiaisasua juhliin, halloweeniin tai teemabileisiin löydät sen varmasti meiltä. Ja kun ostat tuotteesi Jollyroomilta, saat ne varmasti netin parhaaseen hintaan. Meillä on nimittäin hintatakuu kaikille tuotteillemme.

Tutustuthan myös Jollyroomin muihin tuotteisiin kuten naamiaisasujen kanssa hyvin yhteensopiviin leluihin ja tarvikkeisiin, kuten jännittäviin tunneleihin, leikkiaseisiin ja salapoliisisetteihin!