Blasterit

Lasten toimintaleikit vaativat kunnolliset blasterit! Valikoimastamme löydät suosittujen tuotemerkkien upeat lelublasterit, lisänuolet ja maalitaulut, olipa lapsesi suosikki sitten Marvel Avengers, Star Wars, Nerf tai Fortnite.

Myydyimmät

 • 31 tulosta.

  Varusteita pienille supersankareille

  Asuuko teillä pieni supersankari, joka tarvitsee leikkeihinsä kunnon blasterin? Kun pienet sankarit kasvavat hieman suuremmiksi ja energiaa on rajattomasti - silloin vain leikkiaseet tekevät supersankarileikeistä tarpeeksi jännittäviä.

   

  Varusteet vauhdikkaisiin toimintaleikkeihin Jollyroomilta

  Jollyroomin leluosasto on täynnä hauskoja leluja aktiivisille lapsille. Täältä löytyvät supersuositut Nerf-blasterit, puoliautomaattiset blasterit ja tietenkin niiden pehmät vaahtomuovinuolet. Jos olet enemmän avaruusseikkailutyyppiä ja haluat mieluummin taistella lasermiekalla, käy valitsemassa sellainen Star Wars -valikoimastamme.

  Ehkä haluat lisätä todellisuudentuntua toimintaleikkeihisi. Käy silloin valitsemassa naamiaisasu ja pukeudu merirosvoksi, supersankariksi tai prinsessaksi. Aito prinsessa tarvitsee tietenkin asusteekseen oman prinsessamiekan! Tietenkin löydät meiltä myös upeat, toimintatäyteiset rakennussarjat, leikkisetit ja supersankarien hahmot. Lähde rakentamaan omaa, taianomaista toimintaleikkimaailmaa!