Talviurheilu

Talvi merkitsee ihania ulkoiluhetkiä ja talviurheilua! Meiltä löydät kaiken, mitä lapset tarvitset koulun urheilutunneille, hiihtolomalle ja arkeen. Valikoimassa muun muassa jääkiekko-, laskettelu- ja hiihtovälineet!
194 tulosta.

Kokeile uutta talviurheilulajia

Talvi on lapsille riemullista aikaa. He voivat viettää aikaa raittiissa ulkoilmassa ja keksiä kivoja lumileikkejä tai kokeilla hauskaa talviurheilulajia. Takapihan mäestä voi sujahtaa suksilla alas tai pelata lätkämatsi järven jäällä. Lapsille, jotka kaipaavat hieman rauhallisempaa menoa, sopii maastohiihto tai luistelu kenties paremmin. Minkä lajin lapsesi valitseekaan, hänellä on taatusti hauska päivä ulkona lumessa.

Meiltä löydät kaikki varusteet

Jollyroomin valikoimista löydät kaiken mitä lapsesi talviaikana tarvitsee. Lumilautailu, jääkiekkolaskettelumaastohiihto ja luistelu ovat suosittuja talviurheilulajeja. Jos naperosi on kiinnostunut hiihtämisestä tai laskettelusta, meiltä saat lasten sukset, laskettelusukset, laskettelulasit, laskettelumonot, sauvat, laskettelukypärät, siteet sekä lumilaudat ja muut hiihtourheiluun liittyvät varusteet. Pienille jääkiekon ja luistelun harrastajille löydät lasten luistimet, jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat, jääkiekkokypärät sekä jääkiekot. Tyylikkäät laskettelutakit, käytännölliset alusasut ja korkeavartiset sukat pitävät lapsesi lämpimänä laskettelurinteessä, ladulla ja jäällä.

Tarjolla on suuri valikoima tuotteita tunnetuilta talviurheilutuotemerkeiltä kuten STIGAFischerPROSHeadPinepeak, Republic ja Burton. Voit olla varma että Jollyroomilta löydät kaiken talvisiin aktiviteetteihin.

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, 365 päivän avoin kauppa mahdollistaa tuotteen helpon ja nopean palautuksen postitse.