Hiekkalaatikot

Perinteinen hiekkalaatikko on hauska lisä lasten pihaleikkeihin. Hiekkalaatikon ei välttämättä tarvitse olla puinen, iso ja neliskanttinen, vaan se voi olla myös muovinen, pieni ja leikkisän muotoinen, kuten vaikkapa laiva, simpukka tai kilpikonna. Saatavana on lisäksi kannella tai katoksella varustettuja malleja, joten jokaiselle löytyy takuulla mieluinen hiekkalaatikko.
16 tulosta.

Löydä täydellinen hiekkalaatikko pihalle

Etsitkö täydellistä hiekkalaatikkoa lapsillesi? Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita hiekkalaatikoita, jotka tarjoavat lapsillesi turvallisen ja hauskan leikkipaikan. Valikoimastamme löydät erilaisia vaihtoehtoja, kuten perinteiset hiekkalaatikot, kannelliset hiekkalaatikot ja muoviset hiekkalaatikot. Lasten hiekkalaatikko on loistava tapa innostaa lapsia leikkimään ulkona ja kehittämään mielikuvitustaan. Laadukas hiekkalaatikko tarjoaa lapsille mahdollisuuden rakentaa hiekkalinnoja, kaivaa aarteita ja leikkiä ystäviensä kanssa. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen hiekkalaatikko lapsillesi!

Kannellinen hiekkalaatikko on käytännöllinen ratkaisu, joka suojaa hiekkaa sateelta ja roskilta. Kannellinen hiekkalaatikko pitää hiekan puhtaana ja leikkikelpoisena, joten lapset voivat nauttia hiekkaleikeistä milloin tahansa. Tutustu eri kokoisiin ja muotoisiin kannellisiin hiekkalaatikoihimme ja valitse sopivin vaihtoehto perheellesi.

Muovinen hiekkalaatikko on kevyt ja helppo vaihtoehto, joka sopii mainiosti pienemmälle pihalle ja parvekkeelle. Laadukas muovinen hiekkalaatikko on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen muovinen hiekkalaatikko lapsillesi.


Kuinka paljon hiekkaa hiekkalaatikkoon tarvitaan?

Hiekan määrä hiekkalaatikkoon riippuu hiekkalaatikon koosta ja siitä, kuinka syvä hiekkakerroksen halutaan olevan. Yleinen suositus on täyttää hiekkalaatikko noin puolilleen hiekalla, jotta lapsilla on tarpeeksi tilaa leikkiä ja rakentaa hiekkalinnoja. Monien hiekkalaatikoiden mukana tulee tarkka suositus hiekkamäärälle.
Esimerkiksi, jos hiekkalaatikon mitat ovat 1 metri x 1 metri ja halutaan noin 10 cm paksu hiekkakerros, tarvitaan hiekkalaatikkoon 0,1 m³ hiekkaa. Tämä määrä vastaa noin 100 litraa tai noin 140 kg:a hiekkaa. 

Tarkka määrä riippuu tietysti hiekkalaatikon koosta ja halutusta hiekkakerroksen paksuudesta.


Kuinka usein hiekkalaatikon hiekka tulee vaihtaa?

Hiekkalaatikon hiekan vaihtoväli riippuu hiekan laadusta, käytön määrästä ja siitä, kuinka hyvin hiekkalaatikkoa pidetään puhtaana. Yleisesti suositellaan vaihtamaan hiekkalaatikon hiekka noin kerran vuodessa tai tarpeen mukaan.

Jos hiekkalaatikkoa käytetään säännöllisesti ja siinä leikitään usein, hiekka voi likaantua nopeammin ja vaatia tiheämpää vaihtoa. On tärkeää tarkkailla hiekan kuntoa ja vaihtaa se, jos se on likaista, haisee epämiellyttävältä tai sisältää roskia tai eläinten ulosteita. Lisäksi sateinen sää ja ulkona leviävät bakteerit voivat vaikuttaa hiekan puhtauteen. Kannattaa myös muistaa, että hiekkalaatikon kansi, katos tai suojapeite auttaa pitämään hiekan puhtaana ja suojaa sitä sateelta ja roskilta.


Etsitpä sitten perinteistä hiekkalaatikkoa, hiekkalaatikkoa kannella tai muovista hiekkalaatikkoa, meiltä löydät laadukkaita vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Tarjoamme laajan valikoiman eri kokoisia ja muotoisia hiekkalaatikoita, jotka sopivat mainiosti erilaisiin pihoihin ja tarpeisiin. Tilaa siis täydellinen hiekkalaatikko lapsillesi ja anna heille mahdollisuus nauttia ulkoleikeistä turvallisessa ympäristössä!