• Cybex-header-1920x700.jpg

Cybex

Cybex valmistaa laadukkaita tuotteita, joissa yhdistyy turvallisuus ja toiminnallinen muotoilu. Merkin valikoimasta löydät muun muassa suositut Talos- ja Balios-rattaat sekä testivoittajaksi valitut Solution-, Sirona- ja Aton-turvaistuimet. Useat mallit ovat myös voittaneet arvostetun Red Dot Design Awards -palkinnon!

 •  

  Mikä on CYBEX? 

  Tyylikkäitä lastentarvikkeita valmistava Cybex on tunnettu maailmanlaajuisesti tuotteidensa ikonisesta muotoilusta, innovatiivisesta teknologiasta, toiminnallisuudesta sekä ennen kaikkea turvallisuudesta.

 •  

  MUOTOILU

  Cybexin pyrkimyksenä on luoda katseenkestäviä tuotteita tyylitietoisille vanhemmille.

  TURVALLISUUS

  Tuotteissa käytetään vain parhaita teknologisia ratkaisuja optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

  TOIMINNALLISUUS

  Tuotteiden innovatiiviset toiminnot tekevät lapsen kanssa matkustamisesta mahdollisimman helppoa.

   

328 tulosta.

Turvalliset sekä miellyttävät turvaistuimet ja lastenrattaat Cybexiltä!

Vanhempana ei mielellään tekisi ainoatakaan kompromissia, kun kyse on lasten turvallisuudesta. Varman päälle kannattaa pelata erityisesti silloin, kun kyse on lapsen kuljettamisesta autossa. Laadukas ja turvallisuusvaatimukset täyttävä lasten turvaistuin on ehdoton hankinta autoon. Lasten liikenneturvallisuudesta on onneksi ajan myötä tullut itsestään selvä ja kiistaton ykkösprioriteetti kaikille vanhemmille. Onneksi markkinoilla on hyviä ja luotettavia tuotemerkkejä, jotka valmistavat turvallisia turvaistuimia lapsille – ja Cybex on yksi niistä.

Cybex valmistaa luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka tekevät pienlapsiperheen arjesta sekä turvallista että helppoa. Heidän tuotteistaan löydät useita tyylikkäitä ja turvallisia malleja eri turvaistuimiaturvavyöistuimiaturvakaukaloita sekä lastenvaunuja. Turvallisuus, laatu, muotoilu ja käytännöllisyys ovat synonyymeja Cybexin moderneille ja innovatiivisille lastentarvikkeille. Useimmat heidän turvaistuimistaan ja turvakaukaloista on tulleet valituiksi testivoittajiksi.

Osta Cybex-tuotteet Jollyroomilta

Jollyroom myy lukuisia Cybexin turvakaukaloitaturvaistuimia ja turvavyöistuimia. Meiltä löydät hyvät ja helppokäyttöiset testivoittajaturvaistuimet, -turvakaukalot sekä turvavyöistuimet 0–4-vuotiaille lapsille. Cybexin valikoimassa on myös käännettävät turvaistuimet sekä ISOfix- että sertifioidut i-Size-turvaistuimet. Tämän lisäksi Cybexillä on mainioita ISOfix-jalustoja, joita voit käyttää asentaaksesi turvakaukalon helposti autoon.

Cybexin turvaistuimet ovat yksinkertaisesti uskomattoman turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikille vanhemmille. Cybexillä on myös mainioita ratkaisuja, kun kyse on lastenvaunuista. Jollyroomilta saat Cybexin lastenrattaat, -juoksuvaunut sekä kätevät yhdistelmävaunut. Cybexin lastenvaunut ovat turvaistuimien tavoin moderneja, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Valikoimastamme löytyy myös hyviä ja tyylikkäitä Cybex-vaunukoppia, joilla voit täydentää yhdistelmävaunujasi. Mikäli sinulla on kysyttävää Cybex-tuotteistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse!