Kävelytuolit

Kävelytuoli on kätevä apuväline vauvalle, joka ei millään malttaisi pysyä paikoillaan. Kävelytuoli antaa tukea vauvan ensiaskeliin, ja sen värikkäät aktivointilelut tarjoavat lapselle virikkeitä ja viihdykettä pidemmäksikin aikaa. Valittavana on useita tukevia malleja, kuten auto, avaruusalus tai yksisarvinen.
21 tulosta.

Kävelytuoli tukee ensiaskelten ottamista

Kun perheen pienin opettelee kävelemään, on tärkeää, että lapsen kehitystä tuetaan, ja siihen kävelytuoli on oiva ratkaisu! Rullilla varustetulla kävelytuolilla lapsesi voi liikkua turvallisesti ja vapaasti tasaisella alustalla. Lisäksi suurimmassa osassa kävelytuoleja on hauska leikkialusta, ja ne on valmistettu lapsia ajatellen sekä muotoilun että käytettävyyden osalta.

Laaja valikoima kävelytuoleja Jollyroomilla

Meillä Jollyroomilla on valtava valikoima erilaisia kävelytuoleja – ihanissa väreissä, kuvioissa ja muodoissa. Joten riippumatta siitä haetko klassista kävelytuolia tai modernia, ralliauton muotoista kävelytuolia, löydät sen meiltä! Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan.

Tutustuthan myös muuhun valikoimaamme. Meiltä löydät muun muassa babysitterit, syöttötuolit, kantoreput ja kantoliinat – kaikki, mitä tarvitset arkeen! Kaikki totta kai tunnetuilta ja luotetuilta tuotemerkeiltä kuten BabyBjörn, Ergobaby ja Leander sekä monia muita!