Kävelytuolit

Kävelytuoli on kätevä tuoli pienille lapsille, auttaen heitä oppimaan etenemään itse. Meiltä saat edulliset kävelytuolit, joissa on useita eri toimintoja, kuten puuhapöytä ja aktiviteettipaneeli, joka stimuloi lasta äänten ja valojen avulla. Valikoimassa on kävelytuoleja, joissa lapsi voi istua, keinua ja leikkiä sekä kävellä sitten, kun on sen aika.

Myydyimmät

 • 21 tulosta.

  Kävelytuoli tukee ensiaskelten ottamista

  Kun perheen pienin opettelee kävelemään, on tärkeää, että lapsen kehitystä tuetaan, ja siihen kävelytuoli on oiva ratkaisu! Rullilla varustetulla kävelytuolilla lapsesi voi liikkua turvallisesti ja vapaasti tasaisella alustalla. Lisäksi suurimmassa osassa kävelytuoleja on hauska leikkialusta, ja ne on valmistettu lapsia ajatellen sekä muotoilun että käytettävyyden osalta.

  Laaja valikoima kävelytuoleja Jollyroomilla

  Meillä Jollyroomilla on valtava valikoima erilaisia kävelytuoleja – ihanissa väreissä, kuvioissa ja muodoissa. Joten riippumatta siitä haetko klassista kävelytuolia tai modernia, ralliauton muotoista kävelytuolia, löydät sen meiltä! Ja kun ostat tuotteesi Jollyroomilta, voit olla varma siitä, että saat tuotteesi netin parhaaseen hintaan – kiitos hintatakuumme.

  Tutustuthan myös muuhun valikoimaamme. Meiltä löydät muun muassa babysitterit, syöttötuolit, kantoreput ja kantoliinat – kaikki, mitä tarvitset arkeen! Kaikki totta kai tunnetuilta ja luotetuilta tuotemerkeiltä kuten BabyBjörn, Ergobaby ja Leander sekä monia muita!

  ;