• Liewood-header-1920x700.jpg

LIEWOOD

Tanskalainen LIEWOOD suunnittelee ihastuttavia ja käytännöllisiä lastentarvikkeita ja vaatteita lapsille ja vauvoille. Merkin tuotteet kunnioittavat pohjoismaista muotoiluperinnettä, ja ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista mahdollisimman eettisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Meiltä löydät LIEWOOD-merkin ajattoman tyylikkäät ja innovatiiviset unipesät, yövalot, juomapullot, lelut, uimapuvut sekä paljon muita huolella suunniteltuja tuotteita lapsiperheelle.

160 tulosta.

Tyylikkäät ja kestävät Liewood-tuotteet lapsille
Liewood on kööpenhaminalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 2015. Merkin perustaja Anne Marie Lie Norvig on itsekin äiti, joten hän ymmärtää lapsiperheen arkea ja sitä, minkälaisia lastentarvikkeita, leluja ja sisustustuotteita sen sujuvuuteen tarvitaan. Liewoodin tuotteiden suunnittelussa onkin otettu huomioon toiminnallisuus, innovatiivisuus ja kestävyys esteettistä ulkomuotoa unohtamatta. Sen lisäksi tuotteet valmistetaan tiedostavasti ja vastuullisesti, jotta niiden ympäristövaikutukset jäisivät mahdollisimman pieneksi.

Toiminnalliset lastentarvikkeet vauva-arjen tueksi
Liewood-valikoimasta löydät lukuisia ihastuttavia lastentarvikkeita perheen pienimmille. Valittavana on esimerkiksi kätevä unipesä, jota voi käyttää myös kantokassina, silikoninen, käytössä kuumumaton yövalo, vettä ja likaa hylkivä hoitoalusta sekä eläinaiheinen uniriepu, johon vauvasi takuulla ihastuu. Lastentarvikkeiden lisäksi valikoima kattaa myös useita kehittäviä leluja vauvoille ja lapsille, kuten nukkekoteja, rakennuspalikoita ja pehmoleluja. 

Apuvälineet sujuviin ruokailuhetkiin
Ruokailuhetket ovat olennainen osa lapsiperheen arkea, mutta uusiin makuihin totuttelu ei aina suju tahrattomasti. Onneksi lasten kanssa ruokailua voi helpottaa käytännöllisillä apuvälineillä. Nokkamuki, juomapullo, aterimet, ruokalappu, astiat – Liewood-valikoimasta löydät paljon erilaisia ruokailuvälineitä, joiden leikkisä ulkomuoto ilahduttaa sekä lapsia että vanhempia ja kannustaa lasta syömään lautasensa tyhjäksi. 

Vastuulliset ja laadukkaat lastenvaatteet
Lapset ovat tulevaisuus, minkä vuoksi Liewood pyrkii valmistamaan tuotteensa vastuullisesti, eettisesti ja kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Liewoodin tekstiileissä käytetään GOTS-sertifioitua puuvillaa sekä kierrätettyjä polyesteri- ja nailonkuituja. Monet tekstiileistä ovat lisäksi niin kutsuttuja monomateriaaleja, jotka voidaan kierrättää helposti. Meiltä löydät Liewoodin UV-suojalliset uimapuvut, lippikset ja sandaalit sekä muut ihanasti kuvioidut vaatteet lapsille.