Lasten turvallisuus

Kun lapsi kasvaa ja alkaa tutkia ympäristöään, on tärkeää pitää koti turvallisena paikkana lapselle. Lisää lapsen ja kodin turvallisuutta valikoimamme turvallisuustuotteilla. Meiltä saat kodin turvatuotteet, kuten ovistopparit, kaappilukot, kulmasuojat ja hellasuojat sekä itkuhälyttimet ja turvaportit lapsiturvallisen kodin luomiseksi.

Myydyimmät

 • 268 tulosta.

  Lasten turvallisuus on kodin perusedellytys

  Kun vauva varttuu taaperoksi, koti on aika varustaa turvalliseksi ympäristöksi lapselle. Joka paikkaan silmänräpäyksessä ehtivä lapsi saa tutustua ympäristöönsä huolettomasti, kun kodin sisustuksessa on otettu huomioon oikeanlaiset turvavarusteet. Kaikkialle kurkotteleva ja kiipeävä taapero ei osaa tunnistaa omia rajojaan tai kodin vaarapaikkoja, joten onkin tärkeää, että vanhemmat osaavat valita oikeat tuotteet, kuten ovistopparit, lasten turvaportit ja lukot turvallisen ympäristön luomiseksi. 

  Hanki oikeanlaiset tuotteet lapsiturvallisen kodin luomiseksi

  Turvaportti ja lapsiportti löytävät kotona paikan portaiden juurelta tai oviaukoista, ja mikä parasta, useista porteista saa rakennettua huoneenjakajan tai leikkikehän lisäosien avulla. Ovistoppari asetetaan ovenkarmiin tai laatikoston reunaan, mikä puolestaan säästää perheen pienokaisen monilta haavereilta. Useassa kodissa vaaran paikaksi muodostuu myös liesi, joka on kuitenkin helppo suojata hellasuojanavulla. Itkuhälytin on suunnaton apu vauva-ajasta lähtien, sillä se antaa vanhemmille mahdollisuuden levähtää lapsen nukkuessa ilman, että lapsen äkkinäisestä heräämisestä tarvitsisi kantaa huolta. Useissa itkuhälyttimissä on videokuvamahdollisuus sekä sisäänrakennettuja monitoreita, jotka valvovat lapsen unen laatua ja nukkumisympäristöä. 

  Jollyroom haluaa tukea lapsen luonnollista kehitystä

  Meille täällä Jollyroomilla on tärkeää, että jokainen lapsi saa kasvaa ja kehittyä turvallisessa ympäristössä. Siksi teemmekin kaikkemme tarjotaksemme vain laadukkaita, kestäviä ja turvallisia tuotteita lapsiturvallisen kodin luomiseksi. Olemme valikoineet tarjontaamme tuotteita vain tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Philips AventNeonateBeemoo ja BabyDan.

  Kodin turvallisuutta puntaroidessasi saatat havahtua myös muihin tarpeisiin viihtyisän perhearjen luomiseksi. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä me Jollyroomilla haluamme edistää lapsiperheen arkea tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita lapsiperheille. Valikoimastamme löytyvät niin lastenvaunutsisarusrattaat ja yhdistelmävaunut, kuin myös turvaistuin ja turvakaukalo yhteisille automatkoille.