Kantoreput & Kantoliinat

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita kantovälineitä, jotka helpottavat lapsesi kuljettamista. Valikoimassamme on ergonomisia kantoreppuja, käteviä kantoliinoja ja tukevia kantorinkkoja sekä lisätarvikkeita kantoreppuihin. Kantorepun avulla voit pitää lapsen lähelläsi. Kantoreppu tai kantoliina antaa tuen niin sinulle kuin lapsellesi. Löydä suosikkisi monien ergonomisten mallien joukosta!

Myydyimmät

  • 280 tulosta.

    Kantoreput ja kantoliinat – Mukava ja käytännöllinen tapa kantaa lasta mukana

    Kantoreppu on kätevä kantoväline pienen lapsen kuljettamiseen. Kantoreppu tai kantoliina on hyvä vaihtoehto lastenvaunuille, joiden kanssa ei pääse liikkumaan joka paikkaan. Kantorepussa tai kantoliinassa pienen lapsen kanssa pääsee kulkemaan minne tahansa, oletpa sitten menossa metsäretkelle, uimarannalle tai ahtaaseen lähikauppaan. Kantoreppu on nopea ja näppärä tapa kantaa pientä lasta joko selässä tai sylissä ja samalla kantajan kädet jäävät vapaiksi. Jos olet lähdössä pidemmälle retkelle luontoon lapsen kanssa, kannattaa lasta kantaa kantorinkassa, joka on kantoreppua tukevampi ja sopii erinomaisesti pidemmille retkille. Meiltä löydät paljon erilaisia malleja niin kantorepuista, kantoliinoista ja kantorinkoista, joista jokaiselle löytyy varmasti mieluisa kantoväline.

    Löydä juuri sinulle ja lapsellesi sopiva kantoreppu tai kantoliina.

    Jollyroomilla on laaja valikoima laadukkaita ja tukevia lasten kantoreppuja ja kantoliinoja, joissa pientä lasta on ergonomista ja mukavaa kantaa ja joissa lapsen on mukava olla. Löydät meiltä suositut Ergobabyn testivoittaja-360-kantoreput sekä BabyBjörnin ergonomiset ja Öko-Tex-sertifioidut kantoreput. Lisäksi meillä on laadukkaita kantoliinoja merkeiltä Babylonia ja Baby K’tan. Jos perheesi retkeilee paljon, löydät meiltä myös kätevät kantorinkat merkeiltä Thule ja Chicco. Meiltä löydät kaikki tarvikkeet ja kantoreput vastasyntyneelle sekä vauvojen kantoliinat! Muistathan, että tuotteillamme on hintatakuu, joten meiltä löydät varmasti markkinoiden edullisimmat lapsen kantoreput ja kantoliinat.