Lasten matot

Pehmä matto tuo lastenhuoneeseen väriä ja iloista ilmettä. Valikoimastamme löydät lastenhuoneen matot erilaisilla eläin-, avaruus- ja Disney-kuvioilla sekä muilla lasten suosikkiaiheilla, joiden joukosta löytyy takuulla mieluinen malli joka makuun.

Myydyimmät

  • 223 tulosta.

    Mattoja lastenhuoneeseen

    Ihana lasten matto muuntaa tavanomaisen lastenhuoneen viihtyisäksi tilaksi, jossa lapsi voi leikkiä sydämensä kyllyydestä ja päästää luovuutensa valloilleen. Meiltä löydät sopivan maton, halusipa lapsesi sitten kilpailla leluillaan automatolla, tutkia värikästä viidakkoa jännittävine eläimineen tai vain nauttia pehmeästä ja lämpimästä alustasta jalkojensa alla. Riittävän iso matto antaa lapsellesi tilaa tutkimiseen ja leikkimiseen. Suurempi matto auttaa myös suojaamaan pieniltä iskuilta ja kaatumisilta, mikä tuo vanhemmille hieman mielenrauhaa.

    Leikkimatot tarjoavat mukavan lepo- ja leikkipaikan perheen pienimmille. Tutustu leikkimattovalikoimaamme löytääksesi täydellisen alustan vauvan tutkimusleikkeihin.

    Jollyroomilta löydät monipuolisen valikoiman eri mallisia ja värisiä lasten mattoja. Valittavana on kaikkea valkoisen sävyistä hempeän vaaleanpunaisiin ja syvänsinisiin mattoihin. Lasten mattomme ovat sekä leikkisiä sisustusyksityiskohtia että käytännöllisiä, mikä tekee niistä täydellisiä lastenhuoneeseen. Tarjolla on mattoja useilta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Alice & Fox, KMCarpets, Sebra ja Teddy. Sukella siis eri merkkien valikoimaan, josta löydät jokaisen makuun ja tyyliin sopivat matot, etsitpä sitten pyöreää tai neliskulmaista mattoa, pörröistä ryijyä tai leikkisää liikennemattoa.