• Thule -header-1920x700.jpg

Thule

Thule on tuotemerkki, jolla on suuri valikoima erilaisia urheilu- ja pyöräilyvaunuja. Thule Chariot valmistaa fiksuja ja hyvännäköisiä lastenvaunuja, joissa saat viidet lastenvaunut yhdessä paketissa. Kaikki lähtee yksistä ja samoista vaunuista, joihin kuuluu erilaisia lisätarvikkeita, kuten lenkkeilysetti, hiihtosetti, vaellussetti, pyöräilysetti sekä kävelysetti. Vaihdat käyttötarkoitusta yhdessä hujauksessa ja olet valmis uusiin haasteisiin!

176 tulosta.

Laatua aktiiviseen elämään

Urheilu- ja ulkoilmaihmiset ympäri maailman tuntevat Thulen, Ruotsin tunnetuimman kuljetustuotteiden valmistajan. Yritys perustettiin Ruotsissa vuonna 1942 ja se on siitä lähtien omistautunut aktiivista elämää eläville perheille, varmistaen heille sekä tyylikkäät että turvalliset tuotteet. Sillä mikäpä olisi meille tärkeämpää kuin lastemme turvallisuus? Thulen tuoteperheeseen kuuluvilla tuotteilla varmistat lapsesi turvallisuuden, olipa kyseessä sitten pyöräkärry, juoksurattaat, pyöränistuin tai kantoreppu. Thulen tuotteet on suunniteltu aktiivista ja liikkuvaista elämää varten, ja ne testataan perinpohjaisesti Thulen Test Centerissä™. Testeissä tuotteet laitetaan arkipäivän elämää kovemmalle koetukselle, jotta Thule voi varmistua siitä, että se kestää sekä aikaa että käyttöä.

Helppoa kuljetusta kaikille!

Meillä Jollyroomilla on laaja valikoima Thulen tuotteita, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille. Valikoimastamme löydät muun muassa pyöräilyvaunut ja juoksurattaat, jotka sopivat sekä yhdelle että kahdelle lapselle, sekä pyöränistuimet ja kantoreput kaikkiin tilanteisiin. Juoksurattaiden ja pyöränkärryjen lisäksi löydät meiltä käteviä, Thule Chariot-tuoteperheeseen kuuluvia monitoimivaunuja, jotka muuttuvat helposti ja nopeasti juoksurattaista pyöränkärryiksi tai tavallisiksi lastenvaunuiksi. Myös pyöränistuimissa on useita eri vaihtoehtoja ja malleja, jotka voit asentaa joko tarakalle tai vaikkapa ohjaustankoon. Ethän unohda myöskään pyöräilykypärää!